De ce este coaja mai buna decat lamaia. Fructul cu virtuti uimitoare care previne cancerul si tine bolile de inima in "frau"

De ce este coaja mai buna decat lamaia. Fructul cu virtuti uimitoare care previne cancerul si tine bolile de inima in

100 g de coaja de lamaie contin 314 mg de calciu, 160 mg de potasiu, 129 mg de vitamina C, 10,6 g de fibre, scrie www.garbo.ro. Unele studii afirma ca lamaia este de mare utilitate in toate tipurile de cancer, dar mai ales in cancerul de colon, cancerul de san, in cancerul de prostata si de asemeni in cancerul de plaman si de pancreas", spune medicul Catalin Luca, din Calarasi.

acum 73 luni (2 May 2015)

Reprezinta o sursa pretioasa de fibre, potasiu, magneziu, calciu, acid folic si betacaroten. Aceasta reprezinta proprietatea de prevenire a aparitiei mutatiilor la nivel celular si implicit de prevenire a aparitiei cancerului sau a altor afectiuni cronice.

Acest lucru uimitor se datoreaza puterii miraculoase a flavonoidelor de absorbtie a razelor ultraviolete, de protectie a ADN-ului si de capacitatea de a interactiona cu carcinogenii", spun medicii.

Fara pesticide si substante chimice

Cu un singur amendament: asigurati-va ca lamaile sunt 100% organice, crescute bio, fara pesticide si alte substante chimice. Cele din supermarketuri de obicei sunt tratate chimic, iar specialistii ne avertizeaza ca respectiva coaja a lamailor este toxica si periculoasa pentru sanatate. 100 g de coaja de lamaie contin 314 mg de calciu, 160 mg de potasiu, 129 mg de vitamina C, 10,6 g de fibre, scrie www.garbo.ro. Multi cercetatori au constatat efectul de reducere rapida a chisturilor si tumorilor prin consumul sucului proapat de lamaie. Unele studii afirma ca lamaia este de mare utilitate in toate tipurile de cancer, dar mai ales in cancerul de colon, cancerul de san, in cancerul de prostata si de asemeni in cancerul de plaman si de pancreas", spune medicul Catalin Luca, din Calarasi.

Pentru detoxifierea organismului, este recomandat sa consumati dimineata un pahar cu apa calda in care adaugati sucul de la o lamaie, aceasta ajutand la intensificarea activitatii tubului digestiv si a arderilor celulare.

Opt beneficii ale consumului de coaja de lamaie:

1. Contin limonen si salvestrol Q40, compusi ce au capacitatea de a lupta impotriva celulelor canceroase.

3.Contribuie la reducerea stresului oxidativ si la eliminarea toxinelor din organism, deoarece contin o cantitate semnificativa de bioflavonoide citrice. Totodata, vitamina C si P pot ajuta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro