De ce este capitanul Jack Sparrow un personaj atat de popular: "Este putin cam aiurit, insa isi asuma acest lucru"

De ce este capitanul Jack Sparrow un personaj atat de popular:

Pentru a avea macar o sansa in fata lui Salazar, Jack va trebui sa ii accepte ca aliati pe Henry (Brenton Thwaites) si Carina Smyth (Kaya Scodelario), doua personaje noi, care surprind prin tenacitate si curaj. Johnny Depp revine in pielea personajului Jack Sparrow si reflecta asupra lucrurilor care il fac pe capitan sa fie atat de iubit de public: "Cred ca lumea il indrageste pe Jack si datorita ireverentei sale, care este mai degraba un fel de inocenta.

acum 40 luni (25 May 2017)

Pentru a avea macar o sansa in fata lui Salazar, Jack va trebui sa ii accepte ca aliati pe Henry (Brenton Thwaites) si Carina Smyth (Kaya Scodelario), doua personaje noi, care surprind prin tenacitate si curaj. Filmul "Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar" este distribuit de Forum Film Romania si va fi disponibil in avanpremiera incepand din 25 mai, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Inapoi la corabii

Dupa 14 ani de la "Blestemul Perlei Negre", primul film din celebra serie "Piratii din Caraibe", si la 6 ani dupa "Pe ape si mai tulburi", producatorul Jerry Bruckheimer si Disney au decis realizarea celui de-al 5-lea film "Piratii din Caraibe". Ei si-au dorit o noua poveste, care sa duca aventurile mai departe, dar care sa pastreze in acelasi timp elementele de fantezie, actiune, comedie, care au facut din aceasta serie un succes. Acest univers al piratilor este atat de vast si de bogat, si sunt multi artisti talentati atat in fata, cat si in spatele camerelor, oameni care lucreaza din greu pentru a-l aduce la viata. Ceea ce nimeni nu a prevazut a fost faptul ca nu vor gasi un singur regizor, ci doi, si nu de la Hollywood, ci de la mii de kilometri departare, din Norvegia: Joachim R?nning and Espen Sandberg.

Jerry Bruckheimer spune despre alegerea lui: "Atunci cand lucrezi cu regizori tineri, nominalizati la premiile Academiei Americane de Film, care sunt energici si dornici de munca, ei vin cu o alta abordare si aduc un suflu nou unei povesti care a mai fost relatata de patru ori inainte. Am vrut sa vina inarmati cu creativitate si sa faca din acest film ceva special si proaspat."

Johnny Depp revine in pielea personajului Jack Sparrow si reflecta asupra lucrurilor care il fac pe capitan sa fie atat de iubit de public: "Cred ca lumea il indrageste pe Jack si datorita ireverentei sale, care este mai degraba un fel de inocenta. Cred ca, initial, oamenii ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro