De ce este bine sa ne planificam contactele sexuale si cat de des ar trebui s-o facem

De ce este bine sa ne planificam contactele sexuale si cat de des ar trebui s-o facem

Prin urmare, exista mai multe categorii de sex pe care un cuplu ar trebui sa le practice regulat: -sexul pentru tandrete si intimitate afectiva, -sexul pentru placere si eliminarea stresului, -sexul ca manifestare a fanteziei, -sexul care implica toate simturile: sunet, imagine, miros, atingere, gust.

acum 97 luni (31 Jan 2016)

Terapeutul sexual Ian Kerner spune ca relatiile sexuale sunt cea mai buna metoda de a mentine intimitatea intr-un cuplu si de aceea nu trebuie neglijate. Mai mult, este foarte bine sa le programam, sustine el, pentru ca altfel contactele intime vor deveni din ce in ce mai rare si relatia va avea serios de suferit. Dar, daca vom recurge la atingeri delicate si la mangaieri, cu siguranta dorinta se va trezi in noi, pentru ca stimularea trupului va asigura starea psihica necesara.

Cel mai bine este sa planificam un contact sexual pe saptamana. Aceasta frecventa este cea mai buna pentru a asigura satisfactia intr-o relatie, a explicat Ian Kerner, pentru Huffington Post. Astfel, asa cum oamenii trebuie sa consume alimente cat mai variate, pentru a fi sanatosi si a nu se plictisi cu un singur meniu, la fel este si cu sexul, crede el. Prin urmare, exista mai multe categorii de sex pe care un cuplu ar trebui sa le practice regulat:

-sexul pentru tandrete si intimitate afectiva,

-sexul pentru placere si eliminarea stresului,

-sexul ca manifestare a fanteziei,

-sexul care implica toate simturile: sunet, imagine, miros, atingere, gust. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro