De ce e bine sa printezi pozele pe care le faci si cam cat te costa

De ce e bine sa printezi pozele pe care le faci si cam cat te costa

Principalele atuuri ale unei imprimante pe care o tii pe birou sunt: e mereu acolo, nu trebuie sa te mai deplasezi, sa astepti, costul per print e mai scazut (daca nu tii cont de energia electrica, de investitia initiala, care se va amortiza in timp) si poti controla tu setarile, poti reface printuri daca n-au iesit cum le vrei. Daca ai nevoie de un argument mai important pentru a printa, vizioneaza videoclipul de mai jos ca sa vezi cat de usor ai putea pierde atat de multe amintiri publicate online.

acum 92 luni (8 Feb 2016)

Telefoanele pe care le folosim in prezent au camere foto de cel putin 5 megapixeli. Asta inseamna o rezolutie suficient de mare pentru printuri A5 bune, ba chiar si unele A4 rezonabile, in functie si de ce situatie a fost imortalizata. Firesc, cele mai bune poze sunt cele realizate ziua, pe cand cele noaptea prezinta zgomot de imagine sau zone complet negre.

Cele mai multe poze le-am realizat cu telefoane Samsung si iPhone, iar dintre acestea am ajuns sa printez cateva (cum este si cea care ilustreaza acest articol). Senzorii foto de pe aceste gadgeturi sunt din ce in ce mai buni, doar ca daca vrei sa reduci costul per print si printezi mult, ar trebui sa alegi o imprimanta dedicata.

Exista cateva locuri in Bucuresti in care ti-ai putea printa pozele, dar costul per bucata e de cel putin un leu.

Eu nu apreciez pozele glossy, imi aduc aminte de cele de nunta, dar daca vrei asa ceva, 100 de bucati 10 x 15 cm costa 58 de lei. Doar 50 de bucati 13 x 18 cm costa 48 de lei si un set A4 cu 50 de coli costa 96 de lei. Acestea sunt preturi pentru cele Epson, dar mai sunt si alti producatori a caror oferta o poti consulta aici.

Principalele atuuri ale unei imprimante pe care o tii pe birou sunt: e mereu acolo, nu trebuie sa te mai deplasezi, sa astepti, costul per print e mai scazut (daca nu tii cont de energia electrica, de investitia initiala, care se va amortiza in timp) si poti controla tu setarile, poti reface printuri daca n-au iesit cum le vrei. Ca minusuri, costa destul de mult, peste 1.500 de lei cel mai ieftin model, hartia nu este foarte ieftina si nici "pe toate drumurile", iar investitia ar trebui sa fie justificata printr-un volum mare de printuri.

Daca ai nevoie de un argument mai important pentru a printa, vizioneaza videoclipul de mai jos ca sa vezi cat de usor ai putea pierde atat de multe amintiri publicate online. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro