De ce e bine sa injuri: 8 beneficii surprinzatoare care ajuta mintea si trupul

Injuratul sau a auzi o injuratura rostita de altcineva poate sa aiba efecte suprinzatoare si instantanee asupra mintii si corpului. De altfel, un nou studiu, consultat de spring.org.uk, a demonstrat ca a injura te poate face mai puternic din punct de vedere fizic.

acum 39 luni (15 May 2017)

Injuratul sau a auzi o injuratura rostita de altcineva poate sa aiba efecte suprinzatoare si instantanee asupra mintii si corpului. De altfel, un nou studiu, consultat de spring.org.uk, a demonstrat ca a injura te poate face mai puternic din punct de vedere fizic. Acelasi studiu a demonstrat ca in timp ce practici exercitii fizice si mai scapi o injuratura vei produce mai multa energie.

Oamenii care injura dovedesc ca au un vocabular bun si bogat.

Injuratul te trezeste la viata si da o unda de soc creierului ca trebuie sa se apere.

Injurata este o buna supapa pentru eliminarea stresului, este un stimulent mental bun atunci cand lucrurile merg prost. Oamenii care injura isi filtreaza mai usor gandurile si sunt considerati mai cinstiti.

"Stim din cercetarile trecute ca injuratul ii determina pe oameni sa faca fata mai bine durerii. Un motiv pentru care se intampla acest lucru ar putea fi faptul ca atunci cand injuri este activat acel sistem care te anunta ca esti in pericol. Daca asa sta treaba, atunci ar trebui sa ne asteptam ca injuratul sa faca oamenii si mai puternici", a declarat doctorul Richard Stephens, unul dintre autorii studiului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro