De ce crede Dr.Love ca femeile nu mai poarta martisoare: "Doresc sa fie cat mai atractive pentru potentiali doritori"

De ce crede Dr.Love ca femeile nu mai poarta martisoare:

Cititi si: Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care posteaza "Relatie complicata" drept status pe Facebook: "Veti plange ca nu ati avut parte de iubire" Mesajul faimosului Doctor Love, de Ziua Indragostitilor: "Anumite evenimente trebuie sarbatorite in fiecare zi" Psihologul Dr.Love, de Craciun: "Cel mai frumos cadou pe care trebuie sa il despachetati azi este chiar viata voastra" Psihologul Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor iresponsabili: "Unele mame indragostite isi parasesc copiii pentru a urma diversi barbati" Doctor Love: "Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa" Cotroversatul psiholog dr.

acum 76 luni (3 Mar 2016)

Catalin Ilie, alias Dr.Love, a avut o zi mai libera de 1 martie, asa ca a decis sa petreaca mai mult timp prin mall. Psihoterapeutul a remarcat, cu uimire, sustine el, ca femeile nu mai poarta martisoare, in ciuda faptului ca era Ziua Femeii, iar tot orasul este impanzit de tarabe cu martisoare. "Am observat cu tristete ca femeile de azi nu mai poarta martisoare. Dar eu cred, mai de graba, ca aceste martisoare arata ca cineva se gandeste la ele, deci , iar ele doresc sa fie cat mai atractive pentru potentiali doritori. Este posibil ca femeile sa isi doreasca altceva de martisor, cine stie? Cred ca multi nici nu se mai obosesc sa cumpere martisoare, vazand ca femeile nu le doresc. Sau poate ca vor sa impresioneze cu mai mult aratandu-si potenta financiara. Dar vad ca azi orasul nu mai arata a pe care eu il stiu. O femeie adevarata va aprecia mereu si o singura floare in detrimentului unei posete sau lant de aur. Asadar, de 8 martie, cred ca se va schimba situatia. Vor exista barbati care nu au dat in viata lor o floare pentru o femeie. Este cel mai frumos cadou pentru ele!", a mai spus Dr.Love. Cititi si: Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care posteaza "Relatie complicata" drept status pe Facebook: "Veti plange ca nu ati avut parte de iubire"

Mesajul faimosului Doctor Love, de Ziua Indragostitilor: "Anumite evenimente trebuie sarbatorite in fiecare zi" Psihologul Dr.Love, de Craciun: "Cel mai frumos cadou pe care trebuie sa il despachetati azi este chiar viata voastra"

Psihologul Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor iresponsabili: "Unele mame indragostite isi parasesc copiii pentru a urma diversi barbati" Doctor Love: "Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa"

Cotroversatul psiholog dr. Cruntul adevar este ca cei care au amanti nu iubesc pe nimeni" Ce se petrece, de fapt, in mintea gelosilor si cat de rau face gelozia: "Gelosii sunt cei care insala primii. "Se simt goi pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro