De ce au reluat autoritatile SUA ancheta asupra mesajelor private ale lui Hillary Clinton

Citește și: Cum comentează echipa candidatei democrate Hillary Clinton decizia FBI de a redeschide ancheta asupra e-mailurilor Echipa de campanie a candidatei democrate la Președinția SUA, Hillary Clinton, a solicitat explicaţii din partea FBI in legătură cu noua anchetă privind emailurile private, transmiţand că este "extraordinar" că o astfel de situaţie se produce cu doar 11 zile inaintea scrutinului prezidenţial.

acum 48 luni (29 Oct 2016)

Noile mesaje e-mail private ale lui Hillary Clinton au fost descoperite in momentul in care FBI-ul a confiscat dispozitive electronice ce aparţineau lui Rauschner Huma Abedin, vice-preşedintă a campaniei electorale a candidatei democrate, şi soţului ei, Anthony Weiner, informează sambătă presa internaţională citată de Mediafax.

Anthony Weiner, fost congresman, a fost căsătorit mai puţin de un an cu Huma Abedin, vice-preşedintă a campaniei pentru preşedinţia S.U.A. a lui Hillary Clinton şi fost consilier al acesteia , in perioada in care aceasta deţinea funcţia de Secretar de Stat.

Noile emailuri nu au fost trimise de pe computerul personal al fostei Secretare de Stat, ci de pe cele ce aparţineau consilierului său şi fostului soţ al acesteia.

Citește și: Cum comentează echipa candidatei democrate Hillary Clinton decizia FBI de a redeschide ancheta asupra e-mailurilor

Echipa de campanie a candidatei democrate la Președinția SUA, Hillary Clinton, a solicitat explicaţii din partea FBI in legătură cu noua anchetă privind emailurile private, transmiţand că este "extraordinar" că o astfel de situaţie se produce cu doar 11 zile inaintea scrutinului prezidenţial.

Biroul Federal pentru Investigaţii a transmis vineri o notificare oficială Comisiei Juridice a Senatului SUA in legătură cu ancheta care vizează utilizarea de către Hillary Clinton a unui server de mail privat in timp ce era secretar de Stat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro