De ce a fugit Usatii la Moscova? Explicatiile liderilor partidului Patria

De ce a fugit Usatii la Moscova? Explicatiile liderilor partidului Patria

Intr-o conferinta de presa, Petkov a spus ca hotararea CA a fost luata "in baza unor suspiciuni, fara probe concludente". (Detalii) Potrivit lui Petkov, "autoritatile au spart contul de Facebook al lui Renato Usatii si au scris un mesaj de chemare la lupte.

acum 72 luni (28 Nov 2014)

Intr-o conferinta de presa, Petkov a spus ca hotararea CA a fost luata "in baza unor suspiciuni, fara probe concludente". Totodata, el a spus ca plecarea lui Usatii ar avea legatura cu planurile organelor de drept, de a "se rafui cu formatiunea politica". "Asta noapte procurorii, in frunte cu Viorel Morari si seful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, au avut o intalnire. La 6 dimineata au inceput deja perchezitii la o serie de activisti din tara, pe 14 adrese. Amintim ca, pe 26 noiembrie, IGP, in colaborare cu Procuratura Generala si SIS, au efectuat mai multe perchezitii la cativa dintre membrii gruparii Antifa, care se declara sustinatorii lui Renato Usatii. Politistii au gasit un intreg arsenal de arme, munitii, scheme si sume impunatoare de bani. (Detalii) Potrivit lui Petkov, "autoritatile au spart contul de Facebook al lui Renato Usatii si au scris un mesaj de chemare la lupte.

UPDATE: Contactat de Adevarul Moldova, procurorul Viorel Morari a confirmat efectuarea mai multor perchezitii, dar nu a precizat daca toate au legatura cu persoane din cadrul partidului Patria. Unul tine de excrocherii, iar altul - de incalcarea vietii private. Am fost inclusiv la o agentie de paza, la care posibil a activat cineva din partidului Patria", a mai spus Morari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro