De ce a fost respinsa DIN NOU candidatura lui PIEDONE la Primaria Sectorului 4. Fostul EDIL a NU se lasa si a depus CONTESTATIE

De ce a fost respinsa DIN NOU candidatura lui PIEDONE la Primaria Sectorului 4. Fostul EDIL a NU se lasa si a depus CONTESTATIE

"Analizand dosarul de candidatura depus de intimat reiese ca propunerea de candidatura a fost formulata de Presedintele Filialei Sector 4 Bucuresti al partidului Puterii Umaniste (social-liberal), domnul Mititelu Cristinel Vlad, fiind aplicata stampila Filialei sectorului 4 Bucuresti a partidului, si nu de catre Filiala Municipiului Bucuresti condusa de domnul Alfred-Laurentiu-Antonio Mihai, in calitatea sa de conducator al Filialei municipale care sa isi fi asumat in numele partidului propunerea de candidatura a intimatului.

acum 96 luni (28 Apr 2016)

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4 a fost respinsa pentru ca acesta nu a fost propus de Filiala Municipiului Bucuresti a PP-USL, din partea careia a intrat in cursa electorala.

"Analizand dosarul de candidatura depus de intimat reiese ca propunerea de candidatura a fost formulata de Presedintele Filialei Sector 4 Bucuresti al partidului Puterii Umaniste (social-liberal), domnul Mititelu Cristinel Vlad, fiind aplicata stampila Filialei sectorului 4 Bucuresti a partidului, si nu de catre Filiala Municipiului Bucuresti condusa de domnul Alfred-Laurentiu-Antonio Mihai, in calitatea sa de conducator al Filialei municipale care sa isi fi asumat in numele partidului propunerea de candidatura a intimatului. 115/2015 propunerea de candidatura este nelegala, nefiind formulata de structura partidului expres prevazuta de lege. In masura in care intimatul a candidat la functia de primar din partea unui partid politic, propunerea de candidatura care insotea dosarul electoral trebuia sa provina de la conducerea filialei anterior aratate, propunere depusa in termenul prevazut de lege pentru depunerea candidaturilor, nefiind suficienta propunerea provenita de la o filiala locala a partidului, in speta filiala de sector", se arata in comunicatul emis de instanta, potrivit Stiripesurse.ro.

+Ultima ora: Primarul de la BAIA MARE, Catalin Chereches, RETINUT de DNA ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro