De ce a decis Curtea de Apel Bucuresti arestarea la domiciliu a medicului Mihai Lucan: "Exista probe"

De ce a decis Curtea de Apel Bucuresti arestarea la domiciliu a medicului Mihai Lucan:

Curtea de Apel: "exista probe" "Examinand incheierea atacata prin prisma motivelor invocate si din oficiu, Judecatorul de drepturi si libertati constata ca este fondata contestatia declarata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie-Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism-Structura Centrala iar contestatiile declarate de inculpati sunt nefondate, pentru urmatoarele considerente: Astfel, in cauza, exista probe din care rezulta suspiciunea rezonabila ca inculpatii Lucan Mihai, Lucan Valerian Ciprian Mihai si Fofiu-Sanpetreanu Dan Emil au savarsit infractiunile pentru care s-a formulat propunerea de arestare preventiva", - se arata intr-un extras din motivarea solicitata de "Adevarul".

acum 32 luni (2 Feb 2018)

Tribunalul Bucuresti-Sectia I Penala a respins ca neintemeiata propunerea de luare a masurii arestarii preventive a medicului clujean Mihai Lucan, acuzat de delapidarea Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj (ICUTR).

In schimb s-a luat masura preventiva a controlului judiciar fata de inculpatii Lucan Mihai, Lucan Valerian Ciprian Mihai si Fofiu-Sanpetreanu Dan Emil, pe o durata de 60 de zile in cazul fiecaruia, incepand de la data de 22.12.2017 pana la data de 19.02.2018, inclusiv.

Impotriva acestei incheieri au declarat contestatie Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie-Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism-Structura Centrala si inculpatii Lucan Mihai, Lucan Valerian Ciprian Mihai si Fofiu - Sanpetreanu Dan Emil. Curtea de Apel: "exista probe" "Examinand incheierea atacata prin prisma motivelor invocate si din oficiu, Judecatorul de drepturi si libertati constata ca este fondata contestatia declarata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie-Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism-Structura Centrala iar contestatiile declarate de inculpati sunt nefondate, pentru urmatoarele considerente: Astfel, in cauza, exista probe din care rezulta suspiciunea rezonabila ca inculpatii Lucan Mihai, Lucan Valerian Ciprian Mihai si Fofiu-Sanpetreanu Dan Emil au savarsit infractiunile pentru care s-a formulat propunerea de arestare preventiva", - se arata intr-un extras din motivarea solicitata de "Adevarul". Ce masuri a luat Curtea de Apel Curtea de Apel a luat fata de inculpatul Lucan Mihai masura arestului la domiciliu pe o perioada de 30 zile, incepand din data de 12.01.2018 si pana la data de 10.02.2018 inclusiv. o sa se prezinte in fata organului de urmarire penala, a judecatorului de drepturi si libertati, a judecatorului de camera preliminara sau a instantei de judecata ori de cate ori este chemat; o sa nu com... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro