De ce a ales Simona Halep sa mearga de Craciun in Thailanda: doua meciuri tari, plaja si beneficii financiare

De ce a ales Simona Halep sa mearga de Craciun in Thailanda: doua meciuri tari, plaja si beneficii financiare

La aproape doua luni de la ultima partida, infrangerea cu Elina Svitolina de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis. De asemenea, ea a anuntat ca s-a inscris si la un concurs culinar la postul Channel 4, The Great British Bake Off, competitie despre care spune ca o trateaza la fel serios precum cele de tenis. Daca anul trecut ea era la Adelaide, alaturi de antrenorul Darren Cahill si de apropiatii acestuia, acum Simona va fi din nou proape de plaja.

acum 30 luni (22 Dec 2017)

La aproape doua luni de la ultima partida, infrangerea cu Elina Svitolina de la Turneul Campioanelor, Simona Halep se intoarce pe terenul de tenis. Nu pentru un meci oficial, ci pentru demonstrativul de la Hua Hin (Thailanda), acceptand invitatia alaturi de Karolina Pliskova (locul 4 WTA), Jelena Ostapenko (locul 7 WTA) si Johanna Konta (locul 9 WTA). Simona o va intilni pe Konta in primul meci al turnuelui, sambata de la ora 13.00, in direct pe DigiSport2, dupa care Ostapenko si Pliskova vor intra in scena. A doua zi, chiar in ajunul Craciunului, se vor intalni invinsele, cu incepere tot de la ora 13.00, si mai apoi invingatoarele din primul meci, partide care vor fi transmise de DigiSport 1.

Confruntarile dintre Simona Halep si Johanna Konta au fost mereu echilibrate si tensionate, in special dupa ce s-a intamplat in aprilie la Mamaia, la meciul de Fed Cup. Konta a izbucnit in lacrimi in timpul partidei cu Sorana Cirstea, considerandu-se jignita de Ilie Nastase si de o parte a publicului, iar a doua zi a pierdut fara drept de apel meciul cu Halep.

Konta l-a schimbat pe Fissette cu antrenorul Sarapovei

In aceasta iarna, Johanna Konta a anuntat ca s-a despartit de belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep.

De asemenea, ea a anuntat ca s-a inscris si la un concurs culinar la postul Channel 4, The Great British Bake Off, competitie despre care spune ca o trateaza la fel serios precum cele de tenis. Daca anul trecut ea era la Adelaide, alaturi de antrenorul Darren Cahill si de apropiatii acestuia, acum Simona va fi din nou proape de plaja. Hua Hin este una dintre destinatiile de vacanta apreciate pentru aceasta perioada, cand temperaturile ajung la 30 de grade Celsius.

Pentru ca au acceptat sa joace in Thailanda chiar in ajun de Craciun, va exista, desigur, si o recompensa financiara pe masura petru Halep si celelalte trei jucatoare, mai ales ca misiunea lor nu se incheie dupa dus... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro