De ce a abandonat-o mama pe fetita de un an intoxicata cu pufuleti inmuiati in alcool

De ce a abandonat-o mama pe fetita de un an intoxicata cu pufuleti inmuiati in alcool

Fetita de un an si doua luni din judetul Iasi care a ajuns in coma alcoolica la Spitalul de Copii "Sfanta Maria" va fi incredintata spre crestere unui asistent maternal. Baietelul de doi ani al femeii este infiat de o familie din orasul Targu-Frumos, dupa cum arata primarul Gheorghe Pricopie din comuna Lungani.

acum 50 luni (28 Nov 2016)

Fetita de un an si doua luni din judetul Iasi care a ajuns in coma alcoolica la Spitalul de Copii "Sfanta Maria" va fi incredintata spre crestere unui asistent maternal.

Potrivit DGASPC Iasi, mama fetitei care se afla in Irlanda a luat legatura cu asistentii sociali si le-a explicat ca nu se poate intoarce in tara pentru ca abia acum si-a gasit de lucru. Ieseanca are doua fetite, in varsta de 1 an, respectiv 4 ani, si un baietel de doi ani. Pacienta care este internata la Spitalul de Copii "Sfanta Maria" din Iasi este fiica unui cetatean pakistanez pe care tanara l-a cunoscut in Irlanda. Daca pe copila intoxicata cu alcool, tanara mama a lasat-o in grija unei rude din comuna Miroslava, pe fetita de patru ani a lasat-o in grija mamei sale. Baietelul de doi ani al femeii este infiat de o familie din orasul Targu-Frumos, dupa cum arata primarul Gheorghe Pricopie din comuna Lungani. Fetita cea mica a fost lasata la o matusa, iar baiatul este infiat de mai mult timp de o familie din Targu Frumos.

Momentan, fetita care va ajunge in grija unui asistent maternal nu are certificat de nastere.

"Este o situatia mai complicata pentru ca tatal minorului, un cetatean pakistanez care se afla in Irlanda, nu are permis de sedere in acest stat. Prin urmare, fetita nascuta acolo, cu toate ca a fost recunoscuta de barbat, nu are certificat de nastere. S-a facut ancheta sociala la domiciliul bunicii si s-a stabilit ca cealalta fetita va ramane acolo", a aratat Tiberiu Bantas, purtator de cuvant al DGASPC Iasi.

Joi noaptea, fetita cea mica a iesencei Luiza Nour a ajuns in coma alcoolica la Spitalul de Copii "Sfanta Maria" din Iasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro