De azi avem cinci romance in primele 100 de jucatoare de tenis ale lumii

De azi avem cinci romance in primele 100 de jucatoare de tenis ale lumii

E urmata de Monica Niculescu, care a coborat trei locuri si e acum pe 34, de Irina Begu, care in ciuda sfertului de finala jucat la Madrid, a coborat o pozitie si e pe 35 (ea si anul trecut a jucat in sferturi in Spania) si de Alexandra Dulgheru, care a coborat doua locuri si e acum pe 98 in lume.

acum 50 luni (9 May 2016)

E urmata de Monica Niculescu, care a coborat trei locuri si e acum pe 34, de Irina Begu, care in ciuda sfertului de finala jucat la Madrid, a coborat o pozitie si e pe 35 (ea si anul trecut a jucat in sferturi in Spania) si de Alexandra Dulgheru, care a coborat doua locuri si e acum pe 98 in lume. P

e locul 99 o gasim pe revelatia acestui sezon, Sorana Cirstea, care si-a revenit dupa anii mai grei si a reusit sa revina in Top 100 WTA dupa aproape un an. Ea a urcat, gratie sfertului de finala jucat la Madrid, 28 de pozitii si ocupa locul 99 in lume.

Patricia Tig a fost depasita pe ultima suta de metri, daca se poate spune asa, si e nevoita sa se situeze chiar in "buza" primelor 100 de jucatoare.

In Top 200 le mai avem pe Andreea Mitu, care a coborat 6 locuri si e acum pe 116, si pe Ana Bogdan, care ocupa pozitia a 163-a, la fel ca si saptamana trecuta.

Cristina Dinu a coborat un loc si e acum pe 219. E urmata de Mihaela Buzarnescu, care a coborat patru pozitii si e acum pe 240, si de Alexandra Cadantu, care a urcat trei pozitii si e acum pe 243 in lume. Acum a urcat 37 de locuri si a ajuns pe pozitia 331 in clasamentul mondial. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro