De-a rasu' - plansu' pe Facebook | Romania cititorilor

De-a rasu' - plansu' pe Facebook | Romania cititorilor

Pe langa cele diverse, constructive, politicianiste ori cele pline de umor, altele se soldeaza, de multe ori, cu finaluri neasteptate, ciudate sau tragice, chiar cu moarte pentru una dintre parti. Doamna Katy, la 38 de ani, recent divortata, fara copii si avand un salariu modest, tanjea cu ardoare sa-si creeze o noua relatie, postand dulcegarii pline de filozofie si poezii de amor ghebos, ilustrate cu selfie-uri sexy, pe contul ei de Facebook.

acum 50 luni (30 Apr 2016)

M-am lamurit deja cu intentiile de socializare pe internet.

Pe langa cele diverse, constructive, politicianiste ori cele pline de umor, altele se soldeaza, de multe ori, cu finaluri neasteptate, ciudate sau tragice, chiar cu moarte pentru una dintre parti. In Breaking News, mass-media a tocat cele tragice pe toate caile sale de comunicatii si nu este cazul sa le mai repet. Ma voi apleca asupra a doua cazuri ciudate sau - daca vreti - cu ciudati, insa care au si o nota de umor amar, data fiind anormalitatea lor iesita din comun.

Camelia era incurcata cu unul dintre patronii companiei la care lucra, cunoscut anterior de ea pe o retea de socializare, un cetatean italian in varsta, dar un vero italiano. Domnul respectiv, fara familie in Romania, o vizita acasa dupa-amiezele, care incepeau si se terminau cu indelungate partide de amor. Aici, pare a fi vorba de super publicitate celebrei pastile de putut pentru barbatii varstnici, fiindca, desi fara cunostinta, italianul arbora in continuare steagul victoriei. Din pacate, dupa ce a fost chemata telefonic o doctorita prietena cu amanta, care i-a aplicat batranului cateva proceduri de resuscitare, steagul a fost coborat in berna.

Doamna Katy, la 38 de ani, recent divortata, fara copii si avand un salariu modest, tanjea cu ardoare sa-si creeze o noua relatie, postand dulcegarii pline de filozofie si poezii de amor ghebos, ilustrate cu selfie-uri sexy, pe contul ei de Facebook. Astfel l-a cunoscut pe Mitel, fost antrenor de arte martiale, proaspat pensionar si patronul unei saormarii de cartier. Locuind in aceeasi localitate, s-au vazut si in realitate si, la a doua intalnire, Mitel a invitat- o timid la o cafea in apartamentul sau la bloc. Doamna Katy, dupa un prim refuz mimat - ca sa nu creada el ca ea ar fi de conditie dubioasa - a acceptat, in cele din urma, sa urce in apartamentul lui. A mirat-o insa ca livingul era aproape gol, cu numai o masuta si doua fotolii pe parchetul fara covor. I-a o... Citeste intreg articolul pe evz.ro