Daune record pentru o eleva de 15 ani din Bacau, umilita pe Facebook pentru ca a refuzat sa-si vanda virginitatea

Daune record pentru o eleva de 15 ani din Bacau, umilita pe Facebook pentru ca a refuzat sa-si vanda virginitatea

Mi-ai distrus viata.., juramantul nu inseamna nimic pt tine G.N.: Zi facem asa sau nu mai sterg nimic Zi acum cit editez alfel pa Victima: Sterge-l te rog si lasa-ma in pace G.N.: Pai da parola Victima: Nu ca deja Ti-ai batut joc de mine si mi-ai distrus viata Si oricum sterg contul asa ca degeaba ti-as da-o G.N.: Da-l mie Victima: Nu G.N.: Te rog fac ce vrei tu Victima: Nu dau la nimeni contul meu Il sterg si gata Asa e cel mai bine G.N.: Bn atunci asa sa fie vor ajunge la toti pa Victima: Iar tu la politie G.N.: Si tu afara din liceu chit asta au ajuns la director osa vezi la inceputul anului Dar in fine lasam cearta acum amandoi la somn si vb miine promit nu-ti fac nimic Victima: Deja mi-ai distrus viata Ce mai vr de la mine?

acum 69 luni (13 May 2018)

Hotararea a fost luata de Tribunalul Bacau in luna aprilie anul curent si a ramas devinitiva, nefiind atacata de partile din dosar.

Pentru a se asigura ca victima va fi despagubita, judecatorii au instituit sechestru asigurator pe proprietatile parintilor elevului acuzat de santaj si pornografie infantila.

Cazul a ajuns in atentia autoritatilor, in urma plangerii formulate de mama victimei, care a aflat ca in mediul online circula fotografii cu fiica sa in ipostaze intime.

Ceea ce parea a fi inceputul unei relatii de prietenie, s-a transformat intr-un santaj ce avea sa o aduca pe minora de 15 ani in pragul sinuciderii. Fotografiile, care intre timp au fost distribuite in mediul online de internauti, au fost sterse dar santajul a continuat, tanarul solicitandu-i sa intretina relatii sexuale dar si parola de la contul de Facebook.

La dosar, anchetatorii au fost prezentat inregistrarile discutiilor dintre cei doi adolescenti, care evidentiaza presiunea uriasa facuta asupra fetei.

Inregistrari discutii purtate de cei doi elevi in data de 7 septembrie 2017:

Victima:

Nu imi distruge viata

G.N.:

Parola sa nu dau si restul.acum

Victima:

Tu imi distrugi viata si vrei fb meu?

G.N.:

Nu ti-o distrug de acum o sa vezi o sterg

I-am sters pe toti nu au cum sa vada mi-o dai acum te rog frumos

Victima:

Nu.. Ti-am zis ca nu

G.N.:

Ok atunci dau eu pozele la liceu acum le postez pas

Victima:.

Mi-ai distrus viata.., juramantul nu inseamna nimic pt tine

G.N.:

Zi facem asa sau nu mai sterg nimic

Zi acum cit editez alfel pa

Victima:

Sterge-l te rog si lasa-ma in pace

G.N.:

Pai da parola

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro