Daum, la judecata oamenilor de fotbal din Romania "drogangiu", "prostituat", "Fuhrer", "bun motivator" si "antrenor cu staif"

Daum, la judecata oamenilor de fotbal din Romania

Dincolo de asta, este mai mult decat evident si faptul ca intre Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal, forurile care conduc fotbalul romanesc, exista o ruptura cvasitotala. Doi ani si jumatate de pauza n-ar conta foarte mult pentru un antrenor cu experienta" Dorinel Munteanu: "Daum e un antrenor cu foarte mare experienta si cu rezultate indiscutabile. Este un om care o sa isi imprime stilul lui, acesta este un lucru bun, din punctul meu de vedere, pentru ca toti jucatorii care sunt la echipa nationala o sa plece de la zero. Unul dintre secunzii lui Anghel Iordanescu, Daniel Isaila (44 de ani), a decis sa paraseasca staff-ul nationalei: "Am discutat anterior cu domnul presedinte, cu Burleanu, si am cazut de acord ca sa continuam, ca urma sa iau contact cu antrenorul principal, ca sa ma cunoasca, sa ia cat mai multe informatii despre jucatori.

acum 34 luni (11 Jul 2016)

Christoph Daum este antrenorul desemnat sa califice Romania la Campionatul Mondial din Rusia, editia 2018.

Contestatarii lui Daum sunt insa mai degraba contestatarii actualei conduceri a Federatiei Romane de Fotbal, ei folosindu-se de acest moment pentru a lovi in Razvan Burleanu si echipa sa. Dincolo de asta, este mai mult decat evident si faptul ca intre Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal, forurile care conduc fotbalul romanesc, exista o ruptura cvasitotala. De altfel, Gino Iorgulescu, presedintele Ligii nici n-a participat la investirea lui Daum, iar cluburile de Liga I, ale caror interese le reprezinta nu au fost de acord cu aducerea neamtului. Vizavi de Daum exista insa si destule opinii pozitive, venite in special de la oameni cu capul pe umeri, precum Mircea Lucescu. Dorinel Munteanu ori Gigi Multescu, personaje care stau departe de lupta de interes din fotbalul nostru. Mai departe, faptul ca Burleanu a facut totul de capul lui si nu s-a consultat cu nimeni e o alta poveste. Poate fi si un lucru bun cu venirea lui Christoph Daum. Au avut valoare cand au plecat din Romania, dar, ajungand in strainatate, nu au mai jucat"

Mircea Lucescu: "E un antrenor cu foarte multa experienta. E un antrenor respectat pentru seriozitatea cu care a antrenat echipele in campionate importante. Dar acum depinde si de ce n-a mai antrenat. Unii antrenori au nevoie de pauze in cariera de antrenor. Eu am trecut de la una la alta, am incercat sa raman in lumea fotbalului fara pauza. Dar nu toti au acelasi tip de temperament sau aceasta putere de a o lua mereu de la capat. Doi ani si jumatate de pauza n-ar conta foarte mult pentru un antrenor cu experienta"

Dorinel Munteanu: "Daum e un antrenor cu foarte mare experienta si cu rezultate indiscutabile. E genul de om care face atmosfera foarte buna in vestiar, dar pe baza disciplinei. La el, profesionalismul e totul"

Sergiu Radu: "Este un... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro