Daum e Razvan Lucescu 2: discurs deprimant al neamtului. Cornel Dinu il face praf. Toate reactiile

Daum e Razvan Lucescu 2: discurs deprimant al neamtului. Cornel Dinu il face praf. Toate reactiile

Romania si Muntenegru au oferit un meci in care daca ai fi ajuns in fata televizorului abia in minutul 85, puteai sa te consideri norocos pentru ca nu ti-ai irosit timpul pana atunci. Faptul ca baietii au muncit impreuna, ca n-au renuntat, chiar si dupa ce am fost egalati, dovada ca au reusit sa obtina penalty-ul, a fost excelent. Romania e o echipa foarte buna si stim asta din celelalte campanii, dar si de la faptul ca si la Euro a jucat bine. Razvan Burleanu (presedinte FRF): E un regret in momentul de fata, pentru ca am fost fost aproape de o victorie pe care ne-am fi dorit-o si pe care am fi meritat-o. Nu as vrea sa dau note, dar stafful si jucatorii au nevoie de sustinere, ca sa putem merge mai departe.

acum 46 luni (5 Sep 2016)

Romania si Muntenegru au oferit un meci in care daca ai fi ajuns in fata televizorului abia in minutul 85, puteai sa te consideri norocos pentru ca nu ti-ai irosit timpul pana atunci.

Din pacate, Christoph Daum n-a continuat doar stilul plictisitor al predecesorilor sai, dar si discursul plat al acestora. Iar Adi Popa, marcatorul golului Romaniei, a cazut chiar in ridicol, catalogand o plictiseala de meci drept unul de "infarct". Mai jos, aveti toate reactiile de dupa Romania - Muntenegru de la Digi Sport si Dolce Sport.

Christoph Daum (selectioner Romania): Principalul obiectiv de azi era sa devenim o echipa. Faptul ca baietii au muncit impreuna, ca n-au renuntat, chiar si dupa ce am fost egalati, dovada ca au reusit sa obtina penalty-ul, a fost excelent. Cel care trebuia sa execute penalty-ul era Stancu, dar cum a fost inlocuit de Keseru, urma Sapunaru, iar acesta nu se simtea foarte bine, avand o mica accidentare. Hoban si Bicfalvi au fost foarte buni, au muncit foarte mult pentru echipa.

Sunt multumit, dar nu complet, pentru ca am avut sansa sa castigam acest meci. Multi jucatori au jucat la maximum, au dat totul, au fost la limita. Am avut cateva ocazii, dar ar fi trebuit sa jucam mai bine, sa fim mai concentrati in fata portii. In aparare, trebuia sa fim mai atenti, mai ales la fazele fixe.

Oricine ar fi inceput, ar fi fost un meci dificil, stiam ca prima repriza va fi mai grea. Planul era sa aducem jucatori proaspeti, dupa pauza, fiindca stiam ca vom ataca mai mul. Dar trebuie sa mergem inainte. Vom avea sansa sa facem si noi surprize. Mi-am dorit sa nu se schimbe rezultatul. Statistic e mai probabil sa se marcheze. Sunt sigur ca pe o suprafata mai buna ambele echipe ar fi facut un joc mai bun. La inceput, Romania, Polonia si Danemarca erau favorite, dar acum toata lumea are o sansa. In urmatoarele meciuri, vrem sa facem grupa sa fie cat mai interesanta

Exista o regula in fotbal c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro