Daum cu abureala, Chiriches cu palma grea: capitanul nationalei l-a contrazis pe selectioner la TV. Toate reactiile

Daum cu abureala, Chiriches cu palma grea: capitanul nationalei l-a contrazis pe selectioner la TV. Toate reactiile

La finalul victoriei cu Armenia, reactiile de la televizor si de la conferinta de presa au confirmat aceasta situatie. Am incercat sa fortam cu Popa si cu Andrei Ivan, jucatori rapizi, si apoi cu Maxim, care e un jucator creativ si care are capacitatea de a inscrie. Trebuie sa apreciem ca reusim sa avem aceste ocazii, dar trebuie sa facem ceva pentru a nu mai rata atat de mult. Cred ca trebuie sa se faca o analiza amanuntita de catre cei din FRF si sa ia o decizie.

acum 79 luni (2 Sep 2017)

Christoph Daum si-a propus sa fie comic din prima pana in ultima zi pe banca Romaniei. La instalare, a promis ca echipa nationala va ataca si cand nu va avea mingea, iar astazi, cand elevii sai joaca slab meci de meci, neamtul vorbeste despre progres si despre un viitor stralucit.

Numai ca, mai nou, nu doar presa si fanii dau semne ca s-au saturat de discursul ridicol al lui Daum, ci si jucatorii care lucreaza direct cu el. La finalul victoriei cu Armenia, reactiile de la televizor si de la conferinta de presa au confirmat aceasta situatie. Christoph Daum (selectioner Romania): Am avut 62% posesie, am controlat meciul, am avut 24 de ocazii de gol si e fantastic ca echipa n-a cedat. Rareori vezi un meci cu atat de multe ocazii. Am incercat sa fortam cu Popa si cu Andrei Ivan, jucatori rapizi, si apoi cu Maxim, care e un jucator creativ si care are capacitatea de a inscrie. Poti marca mai multe goluri, dar importante sunt punctele si progresul acestor jucatori tineri. Sunt jucatori precum Baluta, Hanca, fotbalisti care au nevoie de mai multe meciuri. Ganea, care s-a aflat la al doilea meci al sau la nationala, Baluta mi-a placut, Benzar la fel. Chiar si Stanciu, care a trebuit sa joace intr-o pozitie noua. Ma intereseaza spiritul de echipa si cred ca suntem pe drumul cel bun. Ma bucur ca a marcat cineva care a intrat de pe banca. Trebuie sa apreciem ca reusim sa avem aceste ocazii, dar trebuie sa facem ceva pentru a nu mai rata atat de mult. Fanii se asteptau la un meci mai usor pentru ca am castigat la scor in tur. Eu fac tot ce pot, daca e cineva care poate face mai mult, eu pot pleca si maine. Am o responsabilitate fata de acesti jucatori si imi face placere sa lucrez cu ei. Daca voi gasiti o alta solutie pentru postul de selectioner, puteti discuta cu domnul Burleanu. Pana la urma, as putea spune ca mi-a ajuns si ca n-am nevoie de aceasta slujba. Ne concentram pe meciul cu Muntenegru si va asigur ca vom face tot posibilul sa obtinem o victorie. Ma simt dezam... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro