Darul primarului Muia pentru consatenii lui

Darul primarului Muia pentru consatenii lui

Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) scoate la iveala achizitiile facute de Primaria Comunei Cheveresu Mare cu ocazia Zilelor Comunei Cheveresu Mare si a Festivalului de Folclor "Viorica Ghercea", evenimente organizate "la pachet", in zilele de 3 si 4 iunie 2017. Pentru marele eveniment din comuna, organizat in parteneriat cu Consiliul Judetean si Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis, Primaria condusa de Marcel Muia a cumparat, prin achizitie directa, 1.000 de portii de mici care sa fie impartite localnicilor. Inca 530 de astfel de portii (2.120 de mici), de data asta la pretul de 17,2 lei, au fost cumparate si pentru ruga satului Dragsina, apartinator comunei Cheveresu Mare.

acum 82 luni (26 Jul 2017)

Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) scoate la iveala achizitiile facute de Primaria Comunei Cheveresu Mare cu ocazia Zilelor Comunei Cheveresu Mare si a Festivalului de Folclor "Viorica Ghercea", evenimente organizate "la pachet", in zilele de 3 si 4 iunie 2017.

Pentru marele eveniment din comuna, organizat in parteneriat cu Consiliul Judetean si Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis, Primaria condusa de Marcel Muia a cumparat, prin achizitie directa, 1.000 de portii de mici care sa fie impartite localnicilor. Cert este, insa, ca fiecare din cele 1.000 de portii comandate de primarie a costat 15,78 lei. Inca 530 de astfel de portii (2.120 de mici), de data asta la pretul de 17,2 lei, au fost cumparate si pentru ruga satului Dragsina, apartinator comunei Cheveresu Mare.

Trei sute de meniuri "premium"

Contactat pentru un punct de vedere, primarul din Cheveresu Mare, Marcel Muia, a declarat ca micii au fost distribuiti locuitorilor din comuna gratuit. Pe langa cele 1.000 de portii de mici cumparate pentru a fi distribuite localnicilor, Primaria Cheveres a mai achizitionat si 300 de meniuri "premium", constand in aperitiv, patru sarmale cu ardei iute si smantana, fel principal (ceafa de porc la gratar, cartofi, salata, paine), desert (prajitura asortata), bauturi (carbogazoase, apa plata, apa minerala, cafea). Fiecare meniu a costat 84,4 lei, rezultand un cost total de 25.320 de lei.

Furnizor, Puiu Banateanul

Firma care a livrat mancarea comandata de Primaria Cheveresu Mare este SC La Puiu Banateanul SRL, un restaurant din Sacosu Turcesc, ocomuna invecinata. Mai multe au fost conditiile", a justificat primarul Marcel Muia alegerea firmei care a livrat mancare in valoare de 50.000 de lei, la Zilele Comunei.

Consilierul PNL din Cheveresu Mare, Ionel Doma, a declarat ca in Consiliul Local se stie ca micii oferiti de primarie au... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro