Darren Cahill vorbeste pentru prima data despre un subiect delicat si personal: "Sotia ma intreaba cand plec de acasa!"

Darren Cahill vorbeste pentru prima data despre un subiect delicat si personal:

Pe parcursul turneului de la Roland Garros, Cahill a acordat un interviu mai amplu pentru Radio RG, in care a spus si cateva vorbe despre familia sa. Cred ca are ceva australian in ea si de asta e usor si pentru mine...Ii place umorul meu, si eu fac niste glume idioate cand vine vorba de umor australian.

acum 45 luni (4 Jun 2016)

Pe parcursul turneului de la Roland Garros, Cahill a acordat un interviu mai amplu pentru Radio RG, in care a spus si cateva vorbe despre familia sa.

"Eu stau departe de familia mea 25-30 de saptamani pe an. Unii oameni vad asta ca pe un sacrificiu, eu o vad ca pe o alegere, ceva ce eu imi doresc sa fac. Si pentru ca iubesc sportul asta, ma gandesc la el in fiecare clipa", a spus Cahill, care locuieste la Adelaide, dar are o casa si in Las Vegas. "Noi ne-am mutat inapoi la Adelaide pentru ca familia mea e acolo, sotia mea e din Adelaide", a mai spus el.

Darren a precizat ca este fascinat de familia Simonei Halep si a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei. Cred ca are ceva australian in ea si de asta e usor si pentru mine...Ii place umorul meu, si eu fac niste glume idioate cand vine vorba de umor australian.

Dar cultura romanilor mi se pare fascinanta - iar ea e aromanca - ceea ce e un pic diferit de romani. Sunt foarte legati de familie si familiile nu se muta din locul unde locuiesc... Ea e dintr-o localitate numita Constanta, care e cam la 2 ore distanta de Bucuresti. Familiile sunt unite, nu prea exista divorturi, sunt familii mari, fac nunti cu 600 de invitati. E foarte asemanator cu felul de a fi al australienilor, carora le place sa traiasca in locurile un de au copilarit, in preajma familiei", a mai declarat Cahill conform treizecizero.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro