Darren Cahill ne da mari emotii: ce a spus despre situatia medicala a Simonei Halep

Darren Cahill ne da mari emotii: ce a spus despre situatia medicala a Simonei Halep

Lucrurile par sa nu fie grave, tinand cont ca Simona Halep s-a antrenat azi, de la ora 15 locala (6.00 la Bucuresti), pe unul dintre terenurile secundare ale complexului de la Melbourne.

acum 28 luni (17 Jan 2018)

"Nu s-a umflat, nu e nimic rupt, iar asta e cel mai important. Initial, am crezut ca e gata", a spus ieri Simona Halep, dupa meciul castigat cu destule emotii in primul tur contra australiencei de 17 ani Destanee Aiava.

Lucrurile par sa nu fie grave, tinand cont ca Simona Halep s-a antrenat azi, de la ora 15 locala (6.00 la Bucuresti), pe unul dintre terenurile secundare ale complexului de la Melbourne. Ea a stat in jur de 20 de minute pe teren, timp in care a lovit mingea cu Andrei Pavel. Avea glezna stanga bandajata complet, cu o fasa rigida, dar a parut ca se simte bine. Simona s-a asezat de cateva ori pe scaun, la umbra, deoarece, la Melbourne, au fost peste 30 de grade. El a declarat la ESPN ca Simona Halep a efectuat un RMN: nu e vorba de o ruptura, insa glezna este inflamata, iar jucatoarea noastra resimte dureri mari in acea zona. Ramane de vazut cum se va comporta glezna Simonei in meciul de maine cu Bouchard, cand va exista mut mai multa presiune pe acea zona. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro