Daniel Savu si-a depus candidatura ca independent la Primaria Ploiesti

Daniel Savu si-a depus candidatura ca independent la Primaria Ploiesti

Vreau sa ii asigur pe toti, inclusiv pe acei ploiesteni care mi-au spus ca nu vor veni la vot sau ca nu ma voteaza, ca sunt gata sa ii ascult in continuare, sa trag concluziile care se impun din atitudinea lor si sa le readuc increderea ca Ploiestiul se poate schimba.

acum 58 luni (24 Apr 2016)

Senatorul Daniel Savu anunta ca si-a depus, ieri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent la functia de primar al Ploiestiului.

Intr-o postare pe blogul personal, Savu "garanteaza" ca, daca va fi ales primar, isi va pastra statutul de independent si arata ca solutia pentru o altfel de administratie la Ploiesti este detasarea fata de modul in care partidele au demonstrat pana acum ca pot conduce orasul.

"Vreau sa multumesc celor peste 2.600 de ploiesteni care au semnat pe listele de sustinatori (...), la fel prietenilor si colegilor care mi-au acordat sprijin, celor care mi-au transmis sa merg mai departe cu incredere pe acest drum, sa opresc haosul si sa fac ordine in oras. Vreau sa ii asigur pe toti, inclusiv pe acei ploiesteni care mi-au spus ca nu vor veni la vot sau ca nu ma voteaza, ca sunt gata sa ii ascult in continuare, sa trag concluziile care se impun din atitudinea lor si sa le readuc increderea ca Ploiestiul se poate schimba. Am convingerea ca detasarea de felul in care partidele au demonstrat pana acum ca pot sa conduca orasul reprezinta solutia pentru a impune un alt ritm si intoarcerea administratiei catre cetateni", a scris Daniel Savu pe blogul sau. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro