Daniel Pancu: "La birourile Rapidului trebuie pusa o bomba!"

Daniel Pancu:

"Ma simt pacalit" Ajuns la varsta de 37 de ani, fotbalistul- simbol al Grant-ului acuza noua conducere ca nu i-a acordat suma stipulata in contract.

acum 80 luni (4 Sep 2014)

Asadar, Daniel Pancu, capitanul de drept al gruparii de langa Podul Grant, arunca sageti inspre actuala conducere din Giulesti.

Experimentatul jucator al formatiei "alb-visinie" a luat foc, dupa ce i-a acuzat pe oficialii clubului rapidist ca i-ar fi oprit pe nedrept o suma importanta din salariu si este de parere ca sefii echipei sale nu il respecta.

"Ma simt pacalit"

Ajuns la varsta de 37 de ani, fotbalistul- simbol al Grant-ului acuza noua conducere ca nu i-a acordat suma stipulata in contract. Pai, dupa ce acest club a incasat milioane de pe urma transferurilor lui Daniel Pancu, acum eu sa fiu tratat intr-un asemenea mod?

In ciuda aparentelor, atacantul Rapidului a declarat ca va continua sa se prezinte la antrenamentele lotului pregatit de tehnicianul Ionel Ganea. S-a planuit aceasta insolventa, n-a fost nimic intamplator, iar singurul motiv pentru care am ales sa raman e ca mai am in continuare intiparita in minte amintirea vremurilor frumoase", a conchis capitanul "feroviarilor". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro