Daniel Gillies, starul din "The Originals", vine la Comic Con 2018

Daniel Gillies, starul din

Actorul Giancarlo Esposito (60 de ani), cunoscut din "Breaking Bad" si "Better Call Saul", a fost nevoit sa-si anuleze prezenta la East European Comic Con, de la Romexpo, din perioada 18-20 mai, din cauza reprogramarii unor filmari chiar in perioada evenimentului de la Bucuresti.

acum 71 luni (16 May 2018)

Actorul Giancarlo Esposito (60 de ani), cunoscut din "Breaking Bad" si "Better Call Saul", a fost nevoit sa-si anuleze prezenta la East European Comic Con, de la Romexpo, din perioada 18-20 mai, din cauza reprogramarii unor filmari chiar in perioada evenimentului de la Bucuresti. In schimb, Daniel Gillies va veni la Comic Con 2018, un actor cunoscut si apreciat pentru rolul lui Elijah Mikaelson din serialul fenomen "The Originals", dar si pentru interpretarea lui John Jameson din "Spider-Man 2", acolo unde a fost coleg de platou cu Tobey Maguire, Kirsten Dunst si James Franco. David Gillies FOTO Getty Images Cei care si-au achizitionat bilete pentru autografe sau poze cu Giancarlo Esposito le pot folosi pentru actorii Daniel Gillies, Jim Beaver si Andrew Scott, fara vreun alt cost suplimentar.

Cei care isi doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru actor o pot face de la punctele de vanzare de unde si le-au achizitionat. In ceea ce priveste biletele cumparate online, recuperarea se poate realiza in termen de 10 zile, printr-un e-mail trimis site-urilor retelelor de pe care au fost cumparate. Astfel, la cea de-a sasea editie East European Comic Con, publicul va avea sansa de a se intalni cu sase actori internationali: David Gillies ("The Originals", "Spider-Man"), Gethin Anthony ("Game of Thrones", "Aquarius"), Andrew Scott ("Sherlock"), Jim Beaver ("Supernatural", "Deadwood"), Staz Nair ("Game of Thrones", "Humans") si Chris Rankin ("Harry Potter"). Totodata, pe Aleea Artistilor de la East European Comic Con vor mai participa ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, "V for Vendetta"), Guillermo Ortego ("Astonishing X-Men", "Moon Knight", "X-Factor", "Batman Eternal" si "Superman Unchained") si Maya & Yehuda Devir (cunoscuti pentru ilustratiile ingenioase ale vietii lor de zi cu zi). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro