Daniel Dragomir indica numele unui judecator care ar face parte din reteaua condusa de generalul SRI Dumitru Dumbrava

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a dezvaluit, miercuri, un prim nume de judecator care ar face parte din reteaua coordonata de generalul SRI Dumitru Dumbrava. Dragomir sustine ca un anumit cont de Facebook ar fi folosit de generalul SRI Dumitru Dumbrava, si ca, pe acest cont, Dumbrava ar fi anuntat ca s-ar afla in Parcul Vacaresti.

acum 80 luni (22 Nov 2017)

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a dezvaluit, miercuri, un prim nume de judecator care ar face parte din reteaua coordonata de generalul SRI Dumitru Dumbrava.

Judecatorul nominalizat de Dragomir intr-o postare pe blog este Valentin Horia Selaru, de la ICCJ.

"De ce a cerut UNJR de ieri modificarea legii in sensul ca ofiterii de informatii sa mearga la puscarie daca intervin in justitie? Astfel de legaturi cu procurori si judecatori incalca Constitutia. Si fiind vorba de incalcari ale Constitutiei, pe baza materialelor / probelor tehnice pe care le detin, Comisia Parlamentara poate face verificari ample. Imediat starneste o reactie de uimire din partea unui prieten. Judecator al Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Initiativa vine de la judecator. Pentru ca "georgianul"/"armeanul" Dumbrava descoperim ca face parte din lista scurta si elitista de prieteni a judecatorului ICCJ", a scris locotenent-colonelul (r) Dragomir pe blog. Citeste si: Daniel Dragomir: Generalul Dumbrava a coordonat o retea de judecatori, procurori, sefi de institutii, jurnalisti "Statul paralel descoperit. Maine generalul Dumbrava de la SRI merge in Parlament. Generalul Dumbrava a coordonat o retea de judecatori, procurori, sefi de institutii, jurnalisti.A coordonat-o chiar la vedere. Voi incepe sa devoalez reteaua sa si oamenii sai de sprijin.

Dragomir sustine ca un anumit cont de Facebook ar fi folosit de generalul SRI Dumitru Dumbrava, si ca, pe acest cont, Dumbrava ar fi anuntat ca s-ar afla in Parcul Vacaresti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro