Daniel Dragomir: Diavolul injustitiei sta in detalii

"Vizionand inregistrarea sedintei din data de 31.10.2017, am observat ca doamna judecator Lia Savonea a ridicat problema unui viciu de procedura cu privire la raportul intocmit de procurorul Cornel Ioana, in sensul ca acesta ar fi trebuit avizat si de catre un magistrat judecator.

acum 79 luni (3 Nov 2017)

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir acuza Consiliul Superior al Magistraturii ca a luat impotriva sa o decizie incalcand procedurile legele. "Vizionand inregistrarea sedintei din data de 31.10.2017, am observat ca doamna judecator Lia Savonea a ridicat problema unui viciu de procedura cu privire la raportul intocmit de procurorul Cornel Ioana, in sensul ca acesta ar fi trebuit avizat si de catre un magistrat judecator.

In replica, judecatoarea Andreea Chis a mentionat ca acest raport a fost semnat de catre un judecator "si nu orice judecator, este vorba de inspectorul sef". "Observand apoi in spatiul public site-ul Luju.ro, am descoperit ca Raportul nu a fost avizat de catre un judecator (inspectorul sef), ci a fost semnat "/ pentru" de catre domnul inspector sef adjunct Gheorghe Stan, care este procuror. Daca in cel mai inalt for al justitiei din Romania, in fata unor persoane de o probitate morala si profesionala de necontestat cum sunt domnul ministru al Justitiei Tudorel Toader, sefa Inaltei Curti - doamna judecator Cristina Tarcea, presedinta CSM - doamna judecator Mariana Ghena, se poate minti in asemenea fel…", a precizat Daniel Dragomir. Ce sansa are un cetatean de rand cand este prins in menghinele culoarelor justitiei? De la momentul primei mele iesiri publice am vorbit pentru curaj, dreptate si onoare. Voi continua demersurile pentru ca in aceasta tara sa invinga curajul, dreptatea si onoarea, in fata fricii, injustitiei si lasitatii", a mentionat fostul colonel SRI. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro