Daniel Constantin isi face partid nou dupa ce a fost exclus din ALDE

Daniel Constantin isi face partid nou dupa ce a fost exclus din ALDE

Deputatul a afirmat ca nu-l surprinde excluderea din partid, deoarece "Tariceanu si echipa care a venit de la PLR au procedat smechereste", cu toate ca ei au fost primiti de cei de la PC in "casa" lor, pentru ca acum sa-i dea afara.

acum 51 luni (5 May 2017)

"Sunt in echipa domnului Constantin, am ramas si intentionam sa facem un alt partid, alaturi de domnul Constantin.

Deputatul a afirmat ca nu-l surprinde excluderea din partid, deoarece "Tariceanu si echipa care a venit de la PLR au procedat smechereste", cu toate ca ei au fost primiti de cei de la PC in "casa" lor, pentru ca acum sa-i dea afara. Noi am facut aceasta fuziune, dar domnul Tariceanu si echipa care a venit de la PLR au procedat smechereste, i-am luat in casa la noi si ne-au dat afara. Eu am vorbit cu Tariceanu de mai multe ori, nu mi-a placut cand mi-a spus ca are obligatii fata de ala, fata de ala, obligatii fata de o serie de oameni", a declarat parlamentarul.

El a adaugat ca excluderea sa vine ca urmare a faptului ca este un sustinator al lui Daniel Constantin si al formularii de actiuni in instanta pe motiv ca Congresul ALDE nu a fost statutar. Bineinteles ca la ultima sedinta a celor care au ramas la ALDE au spus ca, daca nu ne retragem aceste actiuni, ne exclud din partid, ceea ce s-a si intamplat. Din punctul meu de vedere, consider ca a procedat smechereste, neserios si ca atare eu nu pot sa fac echipa cu asemenea oameni", a mai spus Eugen Durbaca.

In ceea ce priveste numele viitorului partid, Durbaca a spus ca nu se poate inca pronunta asupra acestui aspect, urmand sa fie anuntat dupa data de 18 mai. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro