Daniel Constantin: Fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu va candida pe listele ALDE la parlamentare

Daniel Constantin: Fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu va candida pe listele ALDE la parlamentare

Daniel Constantin, copresedintele ALDE a anuntat ca fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu se va regasi pe listele partidului la alegerile parlamentare din toamna, informeaza Agerpres. Suntem in discutie si cu un alt rector de la o universitate prestigioasa si sper sa reusesc sa-l conving si pe dansul'', a declarat Daniel Constantin, intr-un interviu acordat Agerpres.

acum 80 luni (3 Aug 2016)

Daniel Constantin, copresedintele ALDE a anuntat ca fostul ministru al Educatiei Sorin Cimpeanu se va regasi pe listele partidului la alegerile parlamentare din toamna, informeaza Agerpres.

Liderul ALDE a adaugat ca e in discutii si cu un alt rector pentru a candida pe listele formatiunii politice pe care o conduce. ''Am reusit, dupa cateva luni, sa-l conving pe Sorin Cimpeanu sa fie candidatul ALDE pentru un post de parlamentar. Nu a fost usor, dar de genul acesta de oameni are nevoie si societatea: fost ministru al Educatiei, rector, fost prim-ministru pentru o perioada foarte scurta. Suntem in discutie si cu un alt rector de la o universitate prestigioasa si sper sa reusesc sa-l conving si pe dansul'', a declarat Daniel Constantin, intr-un interviu acordat Agerpres. Am dat un exemplu de candidat pe care eu mi l-as dori. Sorin Cimpeanu este prototipul candidatului pe care eu il urmaresc. E un lucru foarte bun ca avem alegeri pe lista, pentru ca intervine responsabilitatea partidelor in a alege echipa parlamentara'', a completat liderul ALDE. Sorin Cimpeanu a fost si premier interimar, dupa ce Klaus Iohannis a acceptate demisia lui Victor Ponta in toamna anului trecut. Citeste si:

+TARICEANU vorbeste despre FEMEIA MISTERIOASA DIN JURUL MITEI DE 1 MILION. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro