Daniel Constantin: Congresul ALDE a fost convocat abuziv. Am facut recurs la decizia Tribunalului Bucuresti

In continuare exista un proces pe rolul instantei, un proces pe fond, care trebuie judecat si care va spune in final daca comportamentul lui Tariceanu si deciziile acestuia sunt democratice sau abuzive, asa cum am sustinut si sustin in continuare", afirma Daniel Constantin.

acum 84 luni (14 Apr 2017)

Copresedintele ALDE Daniel Constantin a declarat ca a facut recurs la decizia Tribunalului Bucuresti de a respinge contestatia sa privind Congresul ALDE. In continuare exista un proces pe rolul instantei, un proces pe fond, care trebuie judecat si care va spune in final daca comportamentul lui Tariceanu si deciziile acestuia sunt democratice sau abuzive, asa cum am sustinut si sustin in continuare", afirma Daniel Constantin.

"Fuziunea care a dus la formarea ALDE a fost un esec din cauza lui Tariceanu, care a pus pe primul loc interesul sau si al apropiatilor sai, in defavoarea unei constructii politice serioase.Vom merge mai departe cu procesul pentru anularea fuziunii dintre PC si PLR", adauga Constantin.

ALDE a informat, intr-un comunicat transmis vineri AGERPRES, ca Tribunalul Bucuresti a respins contestatia copresedintelui formatiunii Daniel Constantin privind suspendarea Congresului partidului, reuniunea urmand sa aiba loc conform programului stabilit, in 21 — 22 aprilie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro