Daniel Barbu, desfiintat de inca un militar roman: "Ochelarii dumneavoastra ar merita sa fie striviti de bocancul plin de praf al unui soldat"

Daniel Barbu, desfiintat de inca un militar roman:

Militarul aradean Florin Valea (43 de ani) se afla in momentul de fata in Bosnia si Hertegovina intr-o misiune de mentinere a pacii inceputa in 2015. E suficient sa stai de vorba cu mama, tatal sau copilul unui militar care s-a intors de acolo in "cutia" invelita cu steag" sau "De ce nu punem toti de o cheta mica si il trimitem pe nenea ala intr-un tur in Afganistan ori Irak!?

acum 89 luni (24 Sep 2016)

Militarul aradean Florin Valea (43 de ani) se afla in momentul de fata in Bosnia si Hertegovina intr-o misiune de mentinere a pacii inceputa in 2015.

Ofiterul Armatei Romane considera ca afirmatia fostului ministru al Culturii este extrem de jignitoare. Nu sunt spagi sau comisioane care circula in cercurile dumneavoastra, sunt trupuri de militari care au plecat in Afganistan pe o diurna egala cu 40% din diurna unui politician. Ochelarii dumneavoastra ar merita sa fie striviti de bocancul plin de praf al unui soldat. (preferabil sa-i aveti pe nas)", este mesajul postat pe Facebook de ofiterul Florin Valea, la care a atasat o fotografie cu soldati purtand pe umar sicrie imbracate in drapelul tricolor.

Postarea a strans in cateva ore sute de lik-uri, de comentari si chiar de distribuiri. E suficient sa stai de vorba cu mama, tatal sau copilul unui militar care s-a intors de acolo in "cutia" invelita cu steag" sau "De ce nu punem toti de o cheta mica si il trimitem pe nenea ala intr-un tur in Afganistan ori Irak!?

Ulterior, ofiterul a revenit cu o postare adresata fostului ministru al Culturii, Daniel Barbu: "Domnule Daniel Barbu, daca nu aveti minima decenta sa cereti scuze public familiilor celor raniti sau decedati in teatrele de operatii, consider ca acest catel militar care are in gura o grenada de exercitiu are onoare si demnitate superioara dv."

De cand este ofiter in Armata Romana, Florin Valea a participat si la cursuri de pregatire in SUA, Germania si Ungaria. In timpul misiunii din Afganistan a fost decorat cu Medalia de Merit a Armatei Americane, dar si medalia NATO si medalia UE. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro