Dancu: Nu mai am incredere in jurnalism. Presa orchestreaza in fiecare seara un razboi civil

Dancu: Nu mai am incredere in jurnalism. Presa orchestreaza in fiecare seara un razboi civil

Pe canalele de televiziune vedem cel putin doua tabere care se razboiesc pe non-teme", a declarat Vasile Dancu, Fostul membru al Cabinetului Ciolos afirma ca astfel sunt create non realitati pe non valori.

acum 18 luni (1 Oct 2017)

Nu mai am incredere in jurnalism", a declarat Dancu la lansarea volumului "Scrisoare unui copil nicicand nascut" a jurnalistei Oriana Fallaci, conform clujulcultural.ro.

El a apreciat ca razboiul civil exista si poate fi vazut in fiecare seara la televiziuni, cand "cel putin doua tabere se razboiesc pe non-teme". "Sunt chiar dezamagit de rolul pe care il are jurnalismul aici. Exista un razboi civil in fiecare seara pe care presa il orchestreaza. Pe canalele de televiziune vedem cel putin doua tabere care se razboiesc pe non-teme", a declarat Vasile Dancu, Fostul membru al Cabinetului Ciolos afirma ca astfel sunt create non realitati pe non valori. "Si cred ca asta ucide si literatura, ne ucide sufletele, ucide si entuziasmul nostru, motivatia noastra de a merge inainte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro