Dancila a discutat cu ambasadoarea Olandei despre "aspecte referitoare la ridicarea MCV"

Dancila a discutat cu ambasadoarea Olandei despre

Intrevederea a prilejuit, totodata, un schimb de opinii privind temele de actualitate de pe agenda europeana, fiind reconfirmata vointa comuna de a aprofunda cooperarea, inclusiv in perspectiva detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene in 2019.

acum 60 luni (12 Mar 2018)

Prim-ministrul Dancila si-a exprimat satisfactia pentru faptul ca Olanda se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste investitiile in Romania, cu un capital investit de peste 9 miliarde de euro. In context, a mentionat importanta stimularii schimburilor economice, in scopul depasirii deficitului economic inregistrat de Romania.

Intrevederea a prilejuit, totodata, un schimb de opinii privind temele de actualitate de pe agenda europeana, fiind reconfirmata vointa comuna de a aprofunda cooperarea, inclusiv in perspectiva detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene in 2019. De asemenea, demnitarul roman a oferit asigurari ca tara noastra va actiona ca un partener activ si constructiv, avand ca premisa o abordare unitara, pro-europeana, care este sustinuta atat la nivelul autoritatilor romane in ansamblu, cat si al cetatenilor. In ceea ce priveste tematica extinderii spatiului Schengen, inaltul oficial roman a reiterat argumentele partii romane pentru sustinerea unei decizii favorabile de aderare a Romaniei la spatiul Schengen, se mai arata in comunicat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro