Dana Haralambie vrea o medalie la Mondialele de Juniori la Sarituri cu Schiurile din SUA

Dana Haralambie vrea o medalie la Mondialele de Juniori la Sarituri cu Schiurile din SUA

Ea isi propune o medalie la Campionatul Mondial de Juniori din SUA de saptamana viitoare: Nu pot spune ca nu sunt multumita de cum am evoluat, a fost ok.

acum 44 luni (28 Jan 2017)

Dana Haralambie, cea mai buna sportiva aRomaniei la sarituri cu schiurile a terminat concursul de astazi pe locul 24. A avut sarituri de 83 si 84 de metri si un punctaj final de 195,7 puncte. Ea isi propune o medalie la Campionatul Mondial de Juniori din SUA de saptamana viitoare:

Nu pot spune ca nu sunt multumita de cum am evoluat, a fost ok. Cred ca pot obtine in acest sezon sau in sezonul urmator si un top 10 intr-o etapa de Cupa Mondiala. In Rusia am fost pe locul al 10- lea in prima mansa si as fi putut ramane acolo, daca as fi sarit la fel de bine si in mansa secunda. Luni vom pleca la Campionatele Mondiale de Juniori in SUA unde obiectivul meu este o medalie. La precedentele Campionate Mondiale de Juniori am ocupat locul 4, deci o medalie este un obiectiv realizabil.

DianaTrambitas a participat astazi pentru prima data la o etapa de Cupa Mondiala, fapt care o motiveaza pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care va avea loc in Turcia in februarie.

Puiu Gaspar, secretarul Federatiei Romane de Schi si Biatlon a apreciat progresul echipei Romaniei la sarituri cu schiurile: Dana este una dintre cele mai tinere participante din Cupa Mondiala. De aceea, o medalie la mondialele de juniori este un obiectiv realizabil. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro