Dana Deac a dezvaluit ca, dupa zece ani, are din nou cancer: "Nimeni nu mi-a spus ca in urma iradierilor e posibil sa faci un alt tip de cancer"

Psihologul, un ajutor de nadejde Jurnalista subliniaza ca prin intermediul blogului nu isi propune sa dea sfaturi, ci doar sa isi spuna povestea: "M-am hotarat chiar sa ma filmez si sa postez, sa fac un soi de vlog in perioada in care voi avea iradierile cu iod, pentru ca pe mine m-ar fi interesat acum, inainte de plecare, sa stiu prin ce trece un om care face astfel de proceduri medicale." Daca ar da timpul inapoi, omul de televiziune Dana Deac ar schimba modul de viata, fiind de parere ca este mult mai important sa traim echilibrat, sa nu mai fim atat de implicati, sa nu mai punem atat de mult la suflet absolut tot ce se intampla in jurul nostru, sa ne iubim mai mult pe noi insine, sa ne bucuram de lucrurile si placerile aparent marunte.

acum 78 luni (12 Sep 2017)

In textul "Pentru cei care nu vad solutia", Dana Deac a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer tiroidian si a fost operata la Spitalul Memorial din Instanbul. (...) Am intrat din nou in lupta pe care am mai dus-o de atatea ori", scrie Dana Deac pe blogul personal, lansat la scurt timp dupa operatia suferita la mijlocul lunii august. In textul de pe blog, Dana Deac le-a multumit celor care i-au fost alaturi in lupta, precizand ca si notorietatea a jucat un rol important in vindecarea ei. Cancerul meu in forma de fluture ar fi fost cunoscut doar de cei apropiati mie. Ce a urmat de atunci tine de o istorie personala pe care am impartit-o cu tot atatia ingeri, asa imi place mie sa le spun, dar si cu tot atatia detractori. Sunt unul din oamenii care au o istorie plina de lupte, infrangeri si victorii, dar fara sa fi castigat batalia in mod definitiv", scrie Dana Deac. "Eu nu indemn pe nimeni sa refuze iradierile, dar merg pe ideea onestitatii" Invitata in emisiunea "La Maruta", difuzata de Pro TV, Dana Deac a explicat ca noul cancer l-a facut din cauza iradierilor: "Eu, dupa prima operatie, am respectat protocolul, am facut iradieri, am facut atatea cate trebuie facute. Nimeni nu mi-a spus ca in urma iradierilor e posibil sa faci un alt tip de cancer. De data asta medicii cu care am vorbit si care nu au fost putini au fost foarte senini si mi-au spus: . De data aceasta mi s-a spus asa: daca faceti iradierile cu iod, trebuie sa alegeti intre doua tipuri de cancer - daca nu faceti iradierile, puteti face cancer in zona gatului, daca faceti iradierile, este posibil sa faceti un cancer de glanda salivara sau leucemie. Iata, ai aceasta de a alege intre cancere...toate chestiunile astea sunt dure, dar e bine ca oamenii sa le cunoasca", a mai adaugat Dana Deac.

Dana Deac a declarat si ca sectia de chirurgie a Spitalului Parhon a fost inchisa in luna august, ceea ce a fortat-o sa caute ajutor in Instanbul, unde s-a si operat in conditii foarte bune. De data asta o alt... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro