Dan Voiculescu, primul interviu dupa eliberare: "Sa speram ca vom avea un DNA fara Kovesi. Fara ea se schimba totul. Pestele de la cap se impute"

Dan Voiculescu, primul interviu dupa eliberare:

Dan Voiculescu a declarat, marti seara, intr-un interviu la Romania TV, controlat de Sebastian Ghita, ca sefa DNA a reusit sa fie deasupra legii si a ajuns sa fie un simbol al raului in Romania.

acum 59 luni (18 Oct 2017)

Dan Voiculescu a declarat, marti seara, intr-un interviu la Romania TV, controlat de Sebastian Ghita, ca sefa DNA a reusit sa fie deasupra legii si a ajuns sa fie un simbol al raului in Romania. Mogulul spune ca "domnia Basescu" se afla pe final si este convins ca Iohannis nu are niciun motiv de a nu accepta eventuala revocare din functie a sefei DNA. Abuzurile sunt la fel de periculoase ca si coruptia. Coldea si Kovesi nu il mai asculta. Eu vorbesc de cei de sub creier. Era de asteptat ca cei care au taiat si spanzurat 10 ani sa ajunga la limita. Pestele de la cap se impute", a spus Dan Voiculescu.

"Daca va veni un procuror care sa nu se implice in politica, fara vendete, va fi bine. Faptele si documentele, realitatea, argumentele sa fie cele care duc la o decizie. Sunt suficiente argumente ca ministrul Justitiei sa ceara revocarea lui Kovesi", a spus Voiculescu.Politicianul a vorbit despre denunturile cerute de procurorii DNA si despre cum sunt folosite familiile celor anchetati.

Condamnarea

Omul de afaceri Dan Voiculescu - care executa din 8 august 2014 pedeapsa de zece ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare - a fost eliberat conditionat in 18 iulie, in baza unei decizii definitive a Tribunalului Bucuresti.

La iesirea din arest, Dan Voiculescu le-a spus jurnalistilor ca nu exista niciun prejudiciu in acest dosar, pentru ca decizia instantei din august 2014 in acest sens "va fi demontata de justitie". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro