Dan Voiculescu l-a uns pe urmasul lui Daniel Constantin

Tot mai multe voci din Partidul Conservator, sprijinite mediatic de trustul condus de familia Voiculescu, cer organizarea unui congres extraordinar al PC, in care sa fie schimbat Daniel Constantin, dar si sa fie regandita politica de aliante a partidului. Cu totii au vorbit despre cat de potrivit ar fi Cristian Popescu Piedone sa conduca PC, pentru ca formatiunea sa iasa de sub tutela PSD si sa scape de etichetele de "partid breloc" si "solutie imorala".

acum 114 luni (12 Jan 2015)

Tot mai multe voci din Partidul Conservator, sprijinite mediatic de trustul condus de familia Voiculescu, cer organizarea unui congres extraordinar al PC, in care sa fie schimbat Daniel Constantin, dar si sa fie regandita politica de aliante a partidului.

enegat de Dan Voiculescu, Daniel Constantin pare sa se apropie de sfarsitul mandatului de sef al Partidului Conservator, la aproape cinci ani de la preluarea functiei. Dupa valul de atacuri de zilele trecute, cand ministrului Agriculturii i s-a reprosat, pe diferite voci, ca nu a avut prestatia convenabila in procesul ICA (la finalul caruia Dan Voiculescu a ajuns la inchisoare), se inmultesc acum opiniile conform carora ar trebui organizat un congres extraordinar al PC, cel mai tarziu in luna martie. Pe canalele media controlate de familia Voiculescu, au fost scosi "la inaintare" atat lideri centrali si locali ai partidului, cat si membri cu priza la public, precum fostul tenisman Ilie Nastase, pentru a conferi "greutate" demersului. Cu totii au vorbit despre cat de potrivit ar fi Cristian Popescu Piedone sa conduca PC, pentru ca formatiunea sa iasa de sub tutela PSD si sa scape de etichetele de "partid breloc" si "solutie imorala". E clar ca cel care a demonstrat ca este o forta, un conducator puternic, credibil, care a castigat toate alegerile din sectorul 4, este Cristian Popescu Piedone", a spus si vicepresedintele PC Serban Radulescu, citat de acelasi post de televiziune.

In replica la noul val de critici, Daniel Constantin a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de la intalnirea pe care a avut-o in weekend, la un hotel de la munte, cu unii lideri ai PC. Evident, ideea a fost sa sublinieze ca se bucura in continuare de sprijin in partid si ca o incercare de inlocuire a sa va fi sortita esecului. Scorul covarsitor - 2.695 voturi "pentru" si 45 voturi "contra" - s-a explicat prin postura de unic candidat, "reteta" aplicata atunci, de altfel, la toate functiile din conducerea partidului. De... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro