Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa de zece ani de inchisoare la Rahova

Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa de zece ani de inchisoare la Rahova

Astfel, potrivit legii, persoanele condamnate la inchisoare care isi executa pedeapsa in regim inchis stau la comun si pot presta munca in interiorul penitenciarului, insa mereu sub paza si protectie in conditiile stabilite in regulamentul penitenciarului.

acum 93 luni (2 Sep 2014)

Astfel, potrivit legii, persoanele condamnate la inchisoare care isi executa pedeapsa in regim inchis stau la comun si pot presta munca in interiorul penitenciarului, insa mereu sub paza si protectie in conditiile stabilite in regulamentul penitenciarului. De asemenea, aceasta pot presta munca si in afara penitenciarului, insa doar cu aprobarea directorului si sub paza si protectie continua.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Gheorghe Mencinicopschi si fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnati la cate 8 ani de inchisoare, iar fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis la 7 ani de inchisoare. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro