Dan Voiculescu infiinteaza un partid nou, din inchisoare. Daniel Constantin ramane cu Partidul Conservator

Dan Voiculescu infiinteaza un partid nou, din inchisoare. Daniel Constantin ramane cu Partidul Conservator

"Astazi, un grup de tineri a depus la Tribunalul Bucuresti cererea de inregistrare a Partidului Puterii Umaniste - PPU.

acum 108 luni (9 Jun 2015)

"Astazi, un grup de tineri a depus la Tribunalul Bucuresti cererea de inregistrare a Partidului Puterii Umaniste - PPU. Partidul preia doctrina umanista, fondata de mine in 1992 care recunoaste demnitatea, valoarea si posibilitatile de desavarsire a fiintei umane", a scris ieri Voiculescu, pe blog. Realitatea este ca lumea este compusa din oameni care au initiativa, din indivizi care stiu sa organizeze si sa conduca, dar si din persoane care au nevoie de sprijin.

In acelasi timp, postul de televiziune Antena 3 s-a alaturat demersului sustinut de Dan Voiculescu. Intr-o postare pe blogul personal, profesorul universitar spune ca noua formatiune preia doctrina umanista promovata chiar de el in 1992.

Un grup de tineri si fostii conservatori dezamagiti de directia in care merge partidul condus de Daniel Constantin au inceput demersurile pentru infiintarea noii formatiuni. Reprezentantii Partidului Puterii Umaniste spun ca se adreseaza clasei de mijloc din Romania si sustin promovarea capitalului autohton", se arata intr-o reactie transmisa de Antena 3, citata de site-ul "Reporter Virtual". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro