Dan Voiculescu ar putea afla marti daca va fi eliberat din inchisoare

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca va fi eliberat din inchisoare

Contestatia omului de afaceri Dan Voiculescu impotriva condamnarii definitive la 10 ani de inchisoare a fost respinsa ieri de judecatorii Curtii de Apel ca nefondata. Cat si unde va sta in continuare dupa gratii Dan Voiculescu nu se lasa: a contestat raportul Inspectiei Judiciare care a stabilit ca judecatorii au fost repartizati legal in dosarul ICA Voiculescu nu stie ce sa mai faca pentru a-si salva averea confiscata Fetele lui Dan Voiculescu duc razboiul mai departe Dan Voiculescu, mesaj de dupa gratii pentru Adrian Nastase: "Traim intr-o dictatura care se apropie de final" Raiffeisen ar putea ataca in instanta confiscarea bunurilor pe care avea ipoteca in dosarul lui Dan Voiculescu Fostul Institut de Cercetari Alimentare si firma Grivco contesta sechestrul pus in dosarul "ICA" Cand a ajuns Dan Voiculescu stapan absolut peste banii Securitatii Avocat: "Voiculescu nu-si intelege condamnarea, are convingerea ca procesul sau a iesit din tipar" Voiculescu, primul in topul demnitarilor cu cei mai multi ani de puscarie Dosarul "ICA". Din declaratia de avere: Dan Voiculescu, un pensionar cu un apartament, dar cu conturi grase Ce ramane in urma lui Dan Voiculescu: trei secvente de la arestarea unui mogul media Dumitru Ghiorghiu, expertul dat afara din DNA, se face scut pentru inculpatul Dan Voiculescu Voiculescu: Voi pune bazele unui ONG de investigatii care va analiza activitatile lui Traian Basescu din 1989 incoace

acum 107 luni (6 Jan 2015)

Contestatia omului de afaceri Dan Voiculescu impotriva condamnarii definitive la 10 ani de inchisoare a fost respinsa ieri de judecatorii Curtii de Apel ca nefondata. Decizia nu a fost una usor de luat, pentru ca in completul initial cei doi judecatori au avut opinii contrare, astfel ca a fost nevoie de un complet de divergenta. In timp ce judecatorul Dan Lupascu a sustinut admiterea contestatiei si eliberarea lui Dan Voiculescu, Izabela Tocan a fost de parere ca trebuie respinsa contestatia omului de afaceri care controleaza postul de televiziune Antena 3.

Proces scurt, solutie rapida

Procesul privind contestatia lui Dan Voiculescu la decizia de condamnare la 10 ani de inchisoare in dosarul "ICA" a inceput in jurul orei 16.

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a contestat din nou modul prin care au fost repartizati judecatorii Camelia Bogdan si Alexandru Mihalcea, dar si faptul ca acestia nu activau inca la Curtea de Apel Bucuresti in momentul in care a fost format completul de judecata. Mai mult, Mateut a sustinut ca magistratii nu au avut timpul necesar sa studieze dosarul si nici nu au avut cum pentru ca au activat la Tribunalul Bucuresti pana la data de 30 iunie 2013. Aparatorul a mai aratat ca acel complet de judecata a fost "total lipsit de impartialitate", fapt ce poate fi vazut si din solutiile date in timpul judecarii apelului.

In replica, procurorul DNA Elena Matiesescu a explicat ca insusi Dan Voiculescu a declarat la finalul unei sedinte de judecata ca cei doi magistrati sunt foarte pregatiti, fiind clar ca au studiat in amanunt dosarul.

Ce a contestat Dan Voiculescu

In contestatia sa, Dan Voiculescu a atacat modul in care a fost constituit completul de judecata cu judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea, magistratii care l-au condamnat. Omul de afaceri este de parere ca magistratii nu au fost desemnati aleatoriu, ci completul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro