Dan Motreanu, audiat ca martor la DNA in dosarul lui Bogdan Olteanu

Dan Motreanu, audiat ca martor la DNA in dosarul lui Bogdan Olteanu

UPDATE La sediul DNA a ajuns si deputatul Octavian Popa, acesta precizand la intrarea in sediul institutiei ca numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei a fost generata de activitatea sa de ONG-ist pe probleme de mediu si ca "trebuie sa fii prost sa iei bani de la domnul Vintu", avand in vedere legaturile omului de afaceri cu diverse persoane. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care au admis recent contestatia lui Bogdan Olteanu impotriva deciziei de prelungire a arestului preventiv si care l-au plasat pe acesta in arest la domiciliu, au stabilit ca el sa nu se intalneasca sau sa discute cu mai multe persoane ce urmeaza sa fie audiate in dosarul de coruptie ca martori.

acum 39 luni (7 Sep 2016)

UPDATE La sediul DNA a ajuns si deputatul Octavian Popa, acesta precizand la intrarea in sediul institutiei ca numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei a fost generata de activitatea sa de ONG-ist pe probleme de mediu si ca "trebuie sa fii prost sa iei bani de la domnul Vintu", avand in vedere legaturile omului de afaceri cu diverse persoane. "Trebuie sa fii prost sa iei bani de la domnul Vintu"

"Am fost chemat ca martor. Nu stiu ca Olteanu sa fi primit bani in vreun sediu de partid si nici nu cred. Trebuie sa fii, cum sa zic eu, total neinspirat sa spunem, ca sa nu spun prost, sa iei bani de la domnul Vintu", a spus Popa, citat de news.ro.

Acesta a mai spus ca numirea lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii s-a facut avand in vedere activitatea sa de ONG-ist pe probleme de mediu. Liviu Mihaiu ]si crease o notorietate, mai mult sau mai putin adevarata, de activist pe probleme de mediu. Era un apropiat al unor oameni influenti si a participat, de exemplu, am fost cu domnul Tariceanu intr-o actiune in localitatea Tulcea, care apoi s-a desfasurat in zona Murighiol si Letea. Atiunci au participat si niste ambasadori, iar la acea actiune domnul Mihaiu era invitat in calitatea sa de ONG-ist pe probleme de mediu, era destul de implicat si avea o imagine destul de buna pe langa guvernul Tariceanu. Nu eram o persoana foarte apropiata nici de domnul Tariceanu si nici de Bogdan Olteanu", a precizat Popa.

El a mai spus ca nu a auzit vreodata de interventii si spaga in legatura cu numirea lui Liviu Mihaiu.

"Orice nominalizare, inclusiv a mea, se face si se facea de primul ministru, dar la propunerea ministrului Mediului. Am privit aceasta numire a lui Mihaiu ca urmare a imaginii foarte bune pe care el o avea ca activist de mediu, nu comentez personal, eu fiind din Tulcea... Motreanu: "Am dat cateva scurte declaratii"

Depu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro