Dan Condrea a fost denuntat de fosta sotie

Dan Condrea a fost denuntat de fosta sotie

"Vreau sa mentionez urmatoarele: in toata existenta mea de la Hexi Pharma, de 16 ani, nu am dat mita, spaga sau cum vreti sa o numiti dumneavoastra, niciunui medic, deci in calitate de reprezentant Hexi Pharma, medic sau ce vreti dumneavoastra", a declarat directorul. O rog sa mearga la parchet, sa faca acest denunt, chiar asa ar trebui sa faca, chiar o rog sa mearga la parchet, sa faca acest demers si sa dea lux de amanunte despre cum s-a intamplat. Aia ca nu e concentratia am aflat-o din calculatorul de acasa unde intrasem intr-o fisa de productie" , a declarat fosta sotie a lui Dan Condrea care nu crede ca acesta s-a sinucis:"Sigur nu. Ulterior, Inspectia Sanitara de Stat a efectuat teste de sanitatie in peste 200 de spitale, dar pentru ca rezultatele au fost contestate de manageri de spitale si manageri, care au declarat ca intra cu teama in salile de operatie, s-au dispus controale din biocide, testari fiind facute la ICEHIM, unde exista singurul laborator care poate determina concentratia de substanta activa dintr-un produs.

acum 88 luni (26 May 2016)

Procurorii Parchetului General continua ancheta in dosarul in care este investigata moartea omului de afaceri Dan Condrea, dar si activitatea firmei Hexi Pharma pe care acesta a condus-o. De aici anchetatorii au ridicat mai multe documente si unitati de stocare informatice. Cu aceasta ocazie Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a dat si primele declaratii de la izbucnirea scandalului.

"Vreau sa mentionez urmatoarele: in toata existenta mea de la Hexi Pharma, de 16 ani, nu am dat mita, spaga sau cum vreti sa o numiti dumneavoastra, niciunui medic, deci in calitate de reprezentant Hexi Pharma, medic sau ce vreti dumneavoastra", a declarat directorul. Reactia acesteia vine ca urmare a unor noi dezvaluiri facute ieri de jurnalistul Catalin Tolontan. Potrivit acestuia, un medic microbiolog i-a marturisit ca managerii de spital iau 30% din contracte si o parte din bani ii dau partidelor care ii numesc si-i mentin in functie.

"Situatia, din punctul meu de vedere, este inventata, o calomie, deci nu am facut niciodata, in ultimii 16 ani, aceasta tentativa sau nu stiu, cum o numiti dumneavoastra. O rog sa mearga la parchet, sa faca acest denunt, chiar asa ar trebui sa faca, chiar o rog sa mearga la parchet, sa faca acest demers si sa dea lux de amanunte despre cum s-a intamplat. Pentru ca chiar vreau sa se afle adevarul, pentru ca eu nu am dat niciodata asa ceva" a reactionat joi Flori Dinu, directorul Hexi Pharma. A fost ofiter SIE"

Tot joi, la Tribunalul Bucuresti au avut loc audieri intr-un proces in care fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, l-a deschis pentru custodia copilului pe care il are cu Dan Condrea si care, in urma divortului, se afla in grija tatalui . Imediat ce a iesit din sala de judecata aceasta le-a declarat jurnalistilor prezenti la tribunal ca fostul patron de la Hexi Pharma a fost "cu siguranta agent SIE" si ca acesta era filat in permanenta. Femeia spune ca stia de cativa ani ca firma Hexi Pharma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro