Dan Adamescu a depus garantiii imobiliare si echipamente tehnologice in contul cautiunii de 40 de milioane de lei

Dan Adamescu a depus garantiii imobiliare si echipamente tehnologice in contul cautiunii de 40 de milioane de lei

Garantiile constau intr-un imobil compus din teren de 14.065 de metri patrati si doua corpuri de cladire de 5.197 si, respectiv, 4.931 de metri patrati situate in municipiul Bucuresti, precum si asupra mai multor bunuri mobile constand in echipamente tehnologice tipografice, in valoare totala de peste 12 milioane de euro.

acum 93 luni (17 Mar 2016)

Garantiile constau intr-un imobil compus din teren de 14.065 de metri patrati si doua corpuri de cladire de 5.197 si, respectiv, 4.931 de metri patrati situate in municipiul Bucuresti, precum si asupra mai multor bunuri mobile constand in echipamente tehnologice tipografice, in valoare totala de peste 12 milioane de euro. Inculpatului Adamescu Dan Grigore i-a fost adusa la cunostinta ordonanta privind admiterea cererii de consemnare a cautiunii si dispunerea sechestrului asiguratoriu in conformitate cu dispozitiile Codului de procedura penala", se precizeaza in comunicatul DNA.

Omul de afaceri Dan Adamescu este cercetat de procurorii DNA pentru abuz in serviciu in forma calificata, spalare a banilor si complicitate la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit (doua infractiuni), intr-un dosar in care sunt investigate posibile infractiuni privind intrarea in faliment a companiei Astra.

Dan Adamescu este cercetat in calitate de presedinte al Consiliului de Supraveghere al SC Asigurare Reasigurare Astra SA si administrator in fapt al SC The Nova Group Investments Romania SA si SC Epsilon Estate Provider SRL. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro