Dame Helen Mirren, in "Furios si iute 8"

Actrita britanica Helen Mirren va juca in partea a 8-a a celebrului film de actiune si curse de masini "Fast and Furious", a marturisit populara interpreta intr-un interviu acordat revistei "Elle". Actorul si producatorul Vin Diesel, in varsta de 48 de ani, a spus ca in prezent cauta un regizor pentru cel de-al optulea film al seriei, dar nu se grabeste sa ia o decizie.

acum 95 luni (24 Jun 2016)

Actrita britanica Helen Mirren va juca in partea a 8-a a celebrului film de actiune si curse de masini "Fast and Furious", a marturisit populara interpreta intr-un interviu acordat revistei "Elle". Dar ma atrag si filmele gen, Ā«Fast and FuriousĀ», in care va marturisesc acum ca voi juca", a spus Mirren.

Celebra saga care a avut incasari de sute de milioane de dolari va lansa pe ecrane partea a opta, "Fast 8", pe 14 aprilie 2017.

Alaturi de Helen Mirren, castigatoare a unui premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in "The Queen" (2006), o alta surpriza a filmului va fi Charlize Theron, care va juca rolul negativ in noul "Fast 8".

Viitorul film va fi primul din populara serie in care nu apare actorul Paul Walker, care a murit intr-un accident de masina in 2013. "Fast 8" nu va incheia insa celebra serie care promite inca doua parti, a 9-a si a 10-a, ale caror premiere sunt prevazute pentru 19 aprilie 2019 si respectiv 2 aprilie 2021.

Franciza, la final

Vin Diesel a anuntat inca de anul trecut ca franciza "Furios si iute/Fast and Furious" se va incheia dupa inca trei filme. "Universal a fost atat de bun cu mine si a avut atat de multa incredere in viziunea mea...

Actorul si producatorul Vin Diesel, in varsta de 48 de ani, a spus ca in prezent cauta un regizor pentru cel de-al optulea film al seriei, dar nu se grabeste sa ia o decizie. Ca sa clarificam - nu s-a oferit nimeni, inca, sa se ocupe de Fast 8", a explicat Vin Diesel. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro