Daea: "In afara de om, tot ce se misca e in agricultura. De la insecta pana la planta si de la rama pana la porc "

Daea:

aceasta complexitate te obliga de multe ori sa lasi la o parte probleme in prezentare, probleme care suscita interes, motiv pentru care v-as ruga sa-mi ingaduiti sa ma completeze colegii si apoi va stau la dispozitie cu orice intrebare si stam aici cat doriti dumneavoastra pentru a va raspunde la intrebarile pe care le veti pune, in asa fel incat sa socotim ca astazi am venit la un bilant in fata comisiilor de specialitate, pentru a spune ce-am facut si respectand atributul dumneavoastra constitutional de control pe care toti trebuie sa-l respectam, iar in ceea ce ma priveste ma simt onorat sa ma adresez dumneavoastra astazi", le-a spus Daea parlamentarilor din Comisiile de Agricultura.

acum 73 luni (7 Nov 2017)

De la insecta pana la vaca, de la rama pana la porc si de la orice alta specie pana la... aceasta complexitate te obliga de multe ori sa lasi la o parte probleme in prezentare, probleme care suscita interes, motiv pentru care v-as ruga sa-mi ingaduiti sa ma completeze colegii si apoi va stau la dispozitie cu orice intrebare si stam aici cat doriti dumneavoastra pentru a va raspunde la intrebarile pe care le veti pune, in asa fel incat sa socotim ca astazi am venit la un bilant in fata comisiilor de specialitate, pentru a spune ce-am facut si respectand atributul dumneavoastra constitutional de control pe care toti trebuie sa-l respectam, iar in ceea ce ma priveste ma simt onorat sa ma adresez dumneavoastra astazi", le-a spus Daea parlamentarilor din Comisiile de Agricultura.

"Consider ca aceste rezultate ale tarii aduna si munca fermierilor si a celor care fac legi si a celor care se ocupa de implementarea lor. Pentru a da speranta ca suntem pe un drum bun, v-as putea spune ca acordarea subventiilor in primele zile imediat dupa 16 octombrie a dat posibilitatea ca in Romania 82% din suprafata de grau sa fie semanata in miezul epocii optime", a mai spus Daea. Este vorba de plati de 2,76 miliarde de euro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro