Dacian Ciolos: Trebuie sa te lasi criticat in functiile publice

Dacian Ciolos: Trebuie sa te lasi criticat in functiile publice

"Ai nevoie si in sectorul public de performanta, de eficienta, de organizarea buna din mediul privat, dar ai nevoie cateodata si in mediul privat de o anumita constiinta a responsabilitatii publice atunci cand iei anumite decizii si asta poti sa ti-o forjezi atunci cand isi asumi anumite responsabilitati si te lasi supus criticilor, observatiilor, pentru ca intr-o functie publica esti la dispozitia cetatenilor, a contribuabilului si trebuie sa te lasi criticat chiar si atunci cand ai impresia ca n-au dreptate cei care te critica.

acum 55 luni (25 Jul 2016)

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca persoanele angajate in mediul public trebuie sa se lase supuse criticilor aduse de cetateni.

"Ai nevoie si in sectorul public de performanta, de eficienta, de organizarea buna din mediul privat, dar ai nevoie cateodata si in mediul privat de o anumita constiinta a responsabilitatii publice atunci cand iei anumite decizii si asta poti sa ti-o forjezi atunci cand isi asumi anumite responsabilitati si te lasi supus criticilor, observatiilor, pentru ca intr-o functie publica esti la dispozitia cetatenilor, a contribuabilului si trebuie sa te lasi criticat chiar si atunci cand ai impresia ca n-au dreptate cei care te critica. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro