Dacian Ciolos incepe un turneu asiatic

Dacian Ciolos incepe un turneu asiatic

Sursa citata mentioneaza ca premierul Ciolos va prezenta "argumentele in favoarea transformarii Romaniei intr-un punct nodal pentru proiectele de inter-conectare dintre Europa si Asia, fie ca vorbim despre infrastructura de transport de marfuri, de energie sau despre comunicatii".

acum 73 luni (10 Jul 2016)

Potrivit unui comunicat al Executivului transmis duminica AGERPRES, vizita in Vietnam are scopul de a relansa "relatia traditionala de prietenie'' dintre cele doua tari, cu un accent special pe dinamizarea cooperarii economice si a schimburilor comerciale cu vietnamezii.

In privinta Summit-ului ASEM, Guvernul sustine ca acesta are ca tema principala - ''20 de ani de ASEM: parteneriat pentru viitor prin conectivitate'', cadru in care se va urmari "valorificarea dialogului dintre Europa si Asia pentru dezvoltarea statelor asiatice in beneficiul ambelor parti".

Sursa citata mentioneaza ca premierul Ciolos va prezenta "argumentele in favoarea transformarii Romaniei intr-un punct nodal pentru proiectele de inter-conectare dintre Europa si Asia, fie ca vorbim despre infrastructura de transport de marfuri, de energie sau despre comunicatii". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro