Dacian Ciolos, despre coloanele oficiale: Nu am folosit politie si nu o sa folosesc niciodata

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că el "nu a folosit şi nu va folosi niciodată" echipaje de poliţie pentru a se deplasa in trafic, astfel că preferă să se trezească mai devreme pentru a ajunge la timp la birou, informează Agerpres. Citeşte şi: Ce a declarat Monica Macovei despre cazul procurorului general Tiberiu Niţu Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a solicitat sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, in legătură cu săvarşirea a două infracţiuni de abuz in serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul in perioada in care a deţinut funcţia ministerială.

acum 70 luni (29 Jan 2016)

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că el "nu a folosit şi nu va folosi niciodată" echipaje de poliţie pentru a se deplasa in trafic, astfel că preferă să se trezească mai devreme pentru a ajunge la timp la birou, informează Agerpres. E o chestie de bun simţ, dincolo de reguli, de protecţie, şi aşa mai departe. Trăim intr-o societate modernă unde, indiferent că unul este prim-ministru şi altul e muncitor, trebuie să ne simţim la fel, cetăţeni, şi să ne asumăm, fiecare, rolul de cetăţean inainte de a ne pune in faţă funcţia pe care o avem, care e vremelnică şi e trecătoare".

Citeşte şi: Prima reacție a procurorului general, Tiberiu Nițu, acuzat că a folosit nelegal coloana oficială

In ceea ce priveşte scandalul in care este implicat este implicat procurorul general Tiberiu Niţu, legat de folosirea coloanei oficiale, Dacian Cioloş a declarat că nu va comenta cazul, intrucat "sunt autorităţi care trebuie să răspundă la aceste intrebări inainte să comenteze un prim-ministru".

Citeşte şi: Ce a declarat Monica Macovei despre cazul procurorului general Tiberiu Niţu

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a solicitat sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, in legătură cu săvarşirea a două infracţiuni de abuz in serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul in perioada in care a deţinut funcţia ministerială. Infracţiunea de abuz in serviciu constă in folosirea resurselor umane şi materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, in mod nelegal, insoţirea deplasărilor efectuate de ministru cu echipaje ale poliţiei rutiere, potrivit unui comunicat al DNA. In dosarul deschis de DNA pe numele lui Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi min... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro