Dacian Ciolos confirma ca nu va intra in USR

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat joi ca decizia lui este sa nu se inscrie in Uniunea Salvati Romania (USR) si a precizat ca a ajuns la aceasta concluzie chiar dupa primele discutii avute cu Nicusor Dan. Nu voi fi eu vreodata cel care sa vrea sa dea pe cineva la o parte, sa vrea sa vina la o masa deja asezata sau sa culeaga roadele muncii altora", mai scrie Dacian Ciolos.

acum 85 luni (23 Mar 2017)

Fostul premier Dacian Ciolos a anuntat joi ca decizia lui este sa nu se inscrie in Uniunea Salvati Romania (USR) si a precizat ca a ajuns la aceasta concluzie chiar dupa primele discutii avute cu Nicusor Dan. De altfel, este o concluzie la care am ajuns inca inainte de a aparea toate speculatiile, inainte de infiintarea acelei comisii de negociere in USR, de pozitiile si de reactiile din ultimele zile. Este o decizie pe care am luat-o dupa primele discutii avute cu Nicusor Dan, pe care i-am si comunicat-o acum mai bine de o saptamana, cand mi-a prezentat opinia sa clara in calitate de presedinte al partidului", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Fostul premier a precizat ca are alaturi de el colaboratori din echipa guvernamentala de anul trecut, oameni langa care a "construit politici de care Romania are si va avea nevoie, oameni care mai pot face inca multe lucruri bune pentru tara". Nu voi fi eu vreodata cel care sa vrea sa dea pe cineva la o parte, sa vrea sa vina la o masa deja asezata sau sa culeaga roadele muncii altora", mai scrie Dacian Ciolos.

El adauga ca nu se considera in masura sa judece "resorturile deciziilor luate in USR" si ca le multumeste celor care isi doresc ca el sa vina in USR.

"Consider insa ca dezbaterea nu ar trebui sa fie despre o persoana, oricare ar fi ea, ci despre masura in care USR doreste sa se deschida celor care vor sa contribuie la acest proiect politic. Am convingerea ca, in masura in care actiunile noastre au la baza aceleasi valori morale si dorinta de a pune umarul la transformarea Romaniei in mai bine, este foarte probabil ca drumurile noastre sa se reintalneasca", conchide Ciolos. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro