Dacian Ciolos, chemat de un grup de parlamentari USR sa se alature partidului: "Draga Dacian, vino in USR si hai sa lucram impreuna!"

Dacian Ciolos, chemat de un grup de parlamentari USR sa se alature partidului:

Cu prietenie, Cristian Ghica Cristian Seidler Lavinia Cosma Ramona Dinu Silviu Dehelean Stelian Ion George Dirca Lucian Stanciu-Viziteu Bogdan Rodeanu Mihai Gotiu Dan Lungu Daniel Popescu Mihai Botez Dan Radulescu Sergiu Vlad" Pe aceeasi tema: Ce spune Ciolos despre modificarea legislatiei penale si ce mesaj are pentru sustinatorii sai USR a pus "Requiem" de Mozart si Guess Who in Comisia Iordache.

acum 35 luni (22 Dec 2017)

In seara de 22 decembrie, un grup de parlamentari USR a lansat o invitatie publica fostului premier Dacian Ciolos, liderul Platformei 100, de a isi uni fortele cu partidul anti sistem.

Aceasta a fost postata pe contul de Facebook al lui Stelian Ion, deputatul USR de Constanta care a pus muzica clasica in Comisia Juridica in care se dezbateau Legile Justitiei.

Mai multi membri din cabinetul sau au intrat, insa, in partid si sunt la ora actuala parlamentari, iar Dan Barna, secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene in echipa Ciolos, a ajuns chiar sa conduca partidul in locul lui Nicusor Dan care a demisionat.

Iata ce contine apelul USR-istilor catre fostul premier Dacian Ciolos:

"Draga Dacian,

In primul rand iti multumim pentru anul 2016, singurul cand Romania a fost condusa de un Guvern care ne-a reprezentat si in care am avut incredere. Vrem ca un astfel de Guvern sa fie o regula in Romania si nu doar o exceptie.

Am fi vrut sa petrecem aceste sarbatori in liniste si bucurie si sa-ti scriem doar pentru a-ti ura cele bune. Asa ca am ales sa iti scriem aceste randuri si sa spunem lucrurilor pe nume, fara ocolisuri, asa cum le sta bine oamenilor care au incredere unul in celalalt.

Dacian, vino in USR si hai sa lucram impreuna! Romania este pusa in genunchi si nu este acum momentul de calcule si strategii politice.

USR si Platforma 100 au acelasi scop si aceleasi valori.

Locul tuturor, si al tau, si al colegilor tai, si al nostru este sub aceeasi acoperis.

Hai sa folosim ceea avem si hai sa ne ocupam de ceea ce conteaza. Cu tine, cu Vlad, cu Dragos si cu toti ceilalti colegi ai tai de buna credinta chiar putem face lucruri mari.

Stim ca vei lua in considerare aceasta scrisoare si ca te vei gandi bine la ce e de fac... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro