Dacian Ciolos, alaturi de Rebengiuc: Din Platforma Romania 100 se va desprinde un partid politic. Ne prezentam la urmatoarele alegeri cu o oferta politica

Rebengiuc, catre Ciolos: Sunt satul de comunism, dureaza de prea mult timp, vreau o tara normala Actorul Victor Rebengiuc a spus duminica, la intalnirea cu membrii Platformei Romania 100, ca este nevoie de un partid nou care sa fie format din oameni care-si doresc cinste si adevar, explicand ca el este unul dintre cei care a prins instalarea comunismului in tara si de care este satul pentru ca dureaza de mult.

acum 34 luni (10 Dec 2017)

Am avut surpriza sa vedem ca in cateva saptamani, fara sa facem promisiuni, zeci de mii de oameni - peste 30.000 - s-au alaturat platformei. Am inteles ca e nevoie si de o implicare politica. Cred ca este necesar sa arartam oamenilor nu doar o viziune si o ideologie, e nevoie sa arartam ce inseamna, in ce se traduce ideologia, in ce se traduc acele valori, principii, etica, morala care pot sa contureze la un moment dat si ideologia", a anuntat Dacian Ciolos la o intalnire cu membrii Platformei Romania 100.

"Exista un risc ca acest proiect sa duca la faramitarea opozitiei care si asa, cat o fi ea de puternica, e impartita pe mai multe bucati (...) Mie mi se pare cumva ca o responsabilitate pe care n-am cum decat sa o asum ca din aceasta platforma sa se desprinda si un partid politic, care nu va actiona impotriva celor cu care impartasim valorim idei si principii comune, cu care avem acelasi ADN si ca vom fi deschisi celor cu care putem lucra. Nu avem de gand sa ne batem cu cei alaturi de care trebuie sa actionam in perioada urmatoare. Ne dorim sa lucram impreuna cu cei care nu doar declara, dar si dovedesc ca impartasesc aceleasi valori si principii", a mai spus Ciolos.

Rebengiuc, catre Ciolos: Sunt satul de comunism, dureaza de prea mult timp, vreau o tara normala

Actorul Victor Rebengiuc a spus duminica, la intalnirea cu membrii Platformei Romania 100, ca este nevoie de un partid nou care sa fie format din oameni care-si doresc cinste si adevar, explicand ca el este unul dintre cei care a prins instalarea comunismului in tara si de care este satul pentru ca dureaza de mult.

"E nevoie de dumneavoastra, e nevoie de un partid care sa fie format din oameni care-si doresc cinste, isi doresc adevar, isi doresc o politica normala in tara asta. Eu mi-o doresc de foarte multa vreme, sunt unul dintre cei care au asistat la inceperea comunismului in aceasta tara. Sunt satul de comunism, credeti-ma, dureaza de mult si cred ca in put... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro